Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Nie dostalem RP jak wyslalem smsa POMOZCIE PROSZE

Fangeon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzis wyslalem smsa za 5 funtow, gbp czy jakos tak bo mieszkam w wielkiej brytani, i sms kosztowal rowne 5 funtow i ja mialem rowne 5 funtow na telefonie, i podalem swoj nr na lolu przy kupowaniu RP i wyslali mi smsa ze mam Y napisac jak chce potwierdzic ze kupuje, i teraz sie zaczyna bajzel bo pisalo ''FREE MSG:'' jak oni to napisali przed tym to pisalo dokladnie, i wyslalem to Y i ten zielony pasek nad tym oknem do wpisania kodu sie zaladowal 3/4 i sprawdzam ile mam na koncie, a tam 4 funty 90 p ! zjadlo mi 10 p za smsa a nie dalo RP za 5 funtow nie kumam co mam robic i wgl ;/ pomozcie nadal czekam z tym.

What's up Ou?

Opublikowano

Na nic nie wyjadlo, to za tego smsa musialo, i co mam robic? czekac czy co ... Naprawde to na tego smsa bo nic nie zjadlo przez godzine jak mialem doladowane a jak smsa wyslalem to zjadlo

HELP

What's up Ou?

Opublikowano

mozna doladowac za funta?

chodziło mu raczej o taką bezpieczną granicę. jeżeli nie za 1 funta, to za 2, albo 5. najniższa stawka, ale taka, żeby raczej starczyło
Opublikowano

A może doładowało ci rp tylko ich nie widać przez ten wizualny bug?

Wejdź do sklepu i najedź żeby coś kupić za rp ale nie potwierdzaj zakupu. I wtedy zobaczysz czy faktycznie masz rp czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...