Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie chodzić z DropHackiem

tom3k10s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim doszedlbys na ripera, i udaloby ci sie zabrac szkate. Znalazlbys paredziesiat metinow w m2 czy tez red las. Wdlug mnie bardziej oplaca sie isc na jakies metki niz ripera.

Metki polecam- M2, Dolina, red las

iz9w29.png

Opublikowano

Ale co ci moze dropnąć z tych metkow na dolinie jakies ku berek to slabe ja potrzebuje Kamyki Duchowe ;) Ok to wyruszam na RedLas :)

Zanim doszedlbys na ripera, i udaloby ci sie zabrac szkate. Znalazlbys paredziesiat metinow w m2 czy tez red las. Wdlug mnie bardziej oplaca sie isc na jakies metki niz ripera.

Metki polecam- M2, Dolina, red las

A jakies miejsca w których sa metki na red lesie moze znasz ?
Opublikowano

Słuchaj, lecisz na ghoscie + sh do red lasu.

I na pierwszych dwóch polankach +/- 1h respią się 2 metki 85.

Kradniesz drop, zmieniasz kanał i tak w kółko. Metki muszą się pojawić 2, więc jeżeli na 2giej (*dalszej) polanie nic nie ma, znaczy to że metek jest gdzieś dalej. (na respie 90siątek).

Opublikowano

Słuchaj, lecisz na ghoscie + sh do red lasu.

I na pierwszych dwóch polankach +/- 1h respią się 2 metki 85.

Kradniesz drop, zmieniasz kanał i tak w kółko. Metki muszą się pojawić 2, więc jeżeli na 2giej (*dalszej) polanie nic nie ma, znaczy to że metek jest gdzieś dalej. (na respie 90siątek).

Spoko ale chodzi ci o tego Ghosta który się włącza po zabiciu ? Czy tego Ghosta w hacku jakims ??
Opublikowano

No ale jak wam niby działa ten drophack? Włączam na On i nie zbiera mi cudzego dropu...

Muszisz byc w pt

Ale mapka w RedLesie jest duza i ja nie wiem gdzie jest Polanka ;(

Opublikowano

No ale jak wam niby działa ten drophack? Włączam na On i nie zbiera mi cudzego dropu...

Bo musisz być w PT z kimś ale ta osoba musi być wylogowana i dopiero możesz kraść.

Opublikowano

Spoko ale chodzi ci o tego Ghosta który się włącza po zabiciu ? Czy tego Ghosta w hacku jakims ??

tak, chodzi mi o ghosta po zabiciu.

Opublikowano

Problem z ghostem po zabiciu jest taki że po paru minutach samo Cię odradza, macie na to jakąś radę?

Diff do binki :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Problem z ghostem po zabiciu jest taki że po paru minutach samo Cię odradza, macie na to jakąś radę?

zabijac sie co 1min ;d ustaw zygarek albo cos ;P stoper

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...