Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] niewidoczne pliki w fillezilli

Eryk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam FreeBSD 8.2 32 bity. mam problem gdyz wchodzac przez putty wpisuje ls i mam wszystkie pliki. a jak wchodze przez fillezille on jest niewidoczny. jak usunac mu atrybut ukryty albo cos by byl widoczny takze w fillezilli

Opublikowano

FileZilla nie posiada takiej opcji, przynajmniej mi o niej nie wiadomo.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

up@

korzystam z twoich plików

wgrywalem na dwa rozne serwery, ale nie moglem znalesc ani CONFIGu w auth ani conf.txt w game, game22 ani tyle w game99 . dlaczego? wypakowalem je na kompie na win7 i byly wszystkie.

uzylem opcji "szukaj zdalnych plikow" i je znalazlo, edytowalem je ale chyba przez to ze ich normalnie nie widac nie dzialaja.

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio Twojego problemu. Zainstaluj same pliki serwerowe na nowo, ale rozpakuj je w systemie FreeBSD, a nie na kompie.

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Nie rozumiem zbytnio Twojego problemu. Zainstaluj same pliki serwerowe na nowo, ale rozpakuj je w systemie FreeBSD, a nie na kompie.

chodzi o to ze robie jak w twoim tucie. przesylam serverFiles2011.tar.gz do /usr/home i rozpakowuje tar zxfv ServerFiles2011.tar.gz

wypakuje mi się, wchodze w /usr/home/Polish_SF/auth i nie ma pliku CONFIG, a jak wejde w np game, game22 albo game99 nie ma pliku conf.txt

w fillezilli wchodze w zakladke:

serwer > szukaj zdalnych plikow... tam jak wpisuje to znajduje. szukalem przez to edytowalem jak trzeba ale nadal mam blad podczas laczenia z serwerem. moze dla tego ze serwer ich nie widzi albo sa ukryte. tutaj mam problem

dodam ze am to na vps na exone, nie ja instalowalem freebsd

Opublikowano

filezilla sie laczy z twoja aszyna przez sftp i jest okrojona z funkcji takich jak ma winscp. uzywaj winscp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...