Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][BrickCraft][Bukkit][Własne pliki][Potrzebny Grafik][Autorski Launcher]

chojnasiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZAPOWIEDZ BrickCraft

Witam wszystkich minecraftowiczów na zapowiedzi serwera minecraft-BrickCraft

Będzie to połączenie gatunku RPG oraz survival.Każdemu przypadnie on do gustu.Będzie on specjalnie dostosowany do waszych wymagań.

Administracja ogarnięta +15lat.Liczne eventy możliwość wykupienia VIP oraz SuperVip.Gdy uzbieramy potrzebne fundusze na utrzymanie serwera wykupimy hosting dedykowany.trwa nabór na grafika, programiste który pomógłby mi czyli właścicielowi serwera w tworzeniu go(szkielet już jest brak dobrej grafiki ale najpotrzebniejsze funkcje już są.Pracuje w języku AutoIT.Pliki serwerowe gotowe w 50%.

Nadal pracuje nad forum.Trwa nabór także na moderatorów.Swoje podania możecie pisać według wzoru:

Starz w MineCraft:

Znajomość pluginów:

Coś o sobie:

To by było na tyle jeśli o czymś zapomniałem pytajcie w komentarzach.Kontakt za mną przez PW.

Zapraszam do komentowania!

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Opublikowano

Nazwa serwera wzięta z innej gry, brzydka reklama, po avatarze widze, że jesteś kolejnym dzieciakiem.

Możesz mi jedynie dziękować, że Ci odświeżyłem temat.

Opublikowano

Spluer może reklama brzydka ale dzieciakiem nie jestem bełem administrar=toren na ponad 14 dużych serwerach na których grało ponad 30 graczy

Zdejmijcie trochę %

Was to nie boli a mnie tak;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...