Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan od nowego

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, z gory przeprasza za brak polskich znakow pisze z telefonu ;)

a wiec, oto moje pytania do was:

Czy sa do tej gry bugi?

Czy sa do niej boty? A jesli tak to czy sa darmowe?

Jaki serwer jest najlepszy?

I ogolnie czy warto w to grac?

Opublikowano

Czy sa do tej gry bugi? - Obecnie nikt nie udostępnił za darmo buga, choć trzeba próbować

Czy sa do niej boty? A jesli tak to czy sa darmowe? - Tak tutaj masz jeden z nich(darmowy):

http://www.mpcforum.pl/topic/666747-bot-seafight-betabot-en-v20-zalacznik/

Jaki serwer jest najlepszy? - To zależy czy chcesz aby były niskie ceny, czy było mało ludzi.Polecam grać na us2

I ogólnie czy warto w to grac? - Tak.Długo w nią gram i jeszcze mi się nie znudziła więc polecam grać.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

@UP

Thx, masz lika, czekam jeszcze na wypowiedzi innych ;)

Opublikowano

Polecam ci także serwer Rosyjski 2. Zrobiłem tam za tanioche niezłe konto ;) Elite możesz wygrać za 500 tyś lub mniej :D

A jeżeli chodzi o serwer Us2 to też na nim gram ale już 4 razy wtopiłem za około 1 miliona i więcej na Elite ;( Wiem że to mało milion to nic ale na rosyjskim wygrałbym na pewniaka. Więc musisz zobaczyć na jakim serwie ci pasuje. Ja osobiście także ci polecam na Us2 bo jest więcej graczy. Trochę więcej niż na ruskim ;) Pozdrawiam

Jak na teraz to powiem ci że:

-Pokład Perłowy wygrasz 78% za: 22 mln złota (porównując do innych serwerów bardzo mało!)

-Pakt piracki wygrasz za: 100 , 1.000 , 10.000 Złota na pewniaka (nigdy nie wtopiłem i nie przegrałem za 1.000 złota ;)

-Little buccaner (mała elita) wygrasz za: nawet 100 tyś lub mniej.

-Big Buccaner (elita) wygrasz za:na pewniaka możesz stawić 3 lub 2 mln. Ja już 4 razy wtopiłem za około 1 mln.

-Żagle wygrasz za: ja zawsze wygrywam za od 200-800 tyś ;)

-Ludzie (kucharz,kanonier,majtek itd...) wygrasz za: od 1.000-100.000 złota , to zależy , ja zawsze prowadziłem po 5.000 złota , nawet na majtku ;)

-Medalion słońca wygrasz za: ja wygrałem za 300 tyś ale powiem ci że przepłaciłem ;)

A jeżeli chcesz bocić to polecam ci BetaBota a jeśli chcesz kupić jakiegoś fajnego bota to SeaBot ;)

Myślę że ci pomogłem jeżeli dopiero zaczniesz tam grać ;) Wiem nie musiałem się rozpisywać i tak mogę nie mieć racji , ale gram na rosyjskim i us2 naprawdę długo i wiem co i jak ;)

Jeżeli nie wiesz ile na coś stawić napisz do mnie :) Pomogę ci w każdej chwili. Liczę na mały plusik :)

Pozdrawiam :)

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Serwer rosyjski ma taki minus, że wszystko jest w ruskich napisach, więc początkujący gracz w ogóle się nie połapie.

Jeśli się z tą grą dopiero spotkałeś to zalecam wszystko obczaić i zapamiętać co gdzie jest z polskiego serwa, no chyba że znasz ruski ;)

Nie zapomnij o boceniu ^_^

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

@up Tak ale na rosyjskim są mniejsze ceny ;) Ale powinien się połapać a jeżeli nie to Us2 :D Jak mówiłem to on sam sobie wybierze jak mu się podoba może nie obchodzi go jakieś ruskie napisy tylko ceny na handlu które są oczywiście mniejsze ;)

To już zależy od gustu , ja wybrałem Us2 bo jest więcej graczy. A gdybym miał dużo kasy i bym pakował perełki za kase to bym wybrał Polska 2 ;)

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi, naucze pierw nazw na polaku, a potem przejde na rosyjski ;)

Opublikowano

Bardzo się cieszę że mogliśmy ci pomóc , bardzo mi zależy żeby każdy początkujący wiedział o tym co go czeka i podejmował rozsądne decyzje ;) Tak jak powyżej jak masz problem napisz do mnie! Pozdrawiam widać temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...