Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] RSB Shooter By Byku

ByczekXde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RSB Shooter By Byku v.1.0

Download

SKAN

SCREEN

cfdsf.PNG

Aby uruchomić RSB Shootera wystarczy zaznaczyć wroga a następnie kliknąć przycisk "z" po ubiciu klikamy "x" aby zatrzymać RSB Shootera

NOWA WERSJA v.1.1

Download

Screen

1d.PNG

W puste pola wpisujemy liczbę pod którą mamy RSB lub Białke

Mała pomyłka w wersji v1.1

RSB to EMP

UCB TO RSB

EMP TO UCB !

NOWA WERSJA v.1.2

Download

Screeny

123.PNG

W puste

Wszystkie błędy poprawione oraz możliwość edycji przycisków Start lub Stop Itd

:D

Jeżeli ktoś chce ustawić własny przycisk to wystarczy wpisać w puste pola i kliknąć OK

:D

Opublikowano

To zrób lepsze cwaniaczku :D

Nie chce mi się Visual Studio odpalać do 10, czy tam 11 linijek kodu.

Opublikowano

To zrób lepsze cwaniaczku :D

Takie wyzwanie to nie wyzwanie. Zrób tak żebyś ustalał pod jakim slotem masz rsb, definiowanie klawiszy start i stop itp

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nikt nie pamięta RSB Shootera 3.0 od Maggota? :<

najlepszy rsb shooter kurwo , mam go na kompie potem zreuploaduje bo maggot raczej juz tu nie zajrzy.

Nie wiem po co robicie nowe skoro tamten jest idealny, w paczce byl takze kod zrodlowy, wiec mozna bylo go zedytowac do wlasnych potrzeb.

(...) Zrób tak żebyś ustalał pod jakim slotem masz rsb, definiowanie klawiszy start i stop itp

to i milion innych funkcji tam bylo

Opublikowano

najlepszy rsb shooter kurwo , mam go na kompie potem zreuploaduje bo maggot raczej juz tu nie zajrzy.

Nie wiem po co robicie nowe skoro tamten jest idealny, w paczce byl takze kod zrodlowy, wiec mozna bylo go zedytowac do wlasnych potrzeb.

to i milion innych funkcji tam bylo

Faggot zagląda co jakiś czas i myśli, że uda mu się mnie sprowokować, czy chociaż zdenerwować. Pfff.

Opublikowano

najlepszy rsb shooter kurwo (...)

Uspokój języczek dziecko, bo nikt normalny nie rzuca mięsem w osoby których nie zna w realu. A jak takiś mądry to daj jakiegoś dl do wersji 3.0 bo jakoś nie mogę znaleźć w necie.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Uspokój języczek dziecko, bo nikt normalny nie rzuca mięsem w osoby których nie zna w realu. A jak takiś mądry to daj jakiegoś dl do wersji 3.0 bo jakoś nie mogę znaleźć w necie.

Pisałem ogólnie, nie do ciebie nie do autora, zresztą, nikt normalny nie rzuca mięsem w osoby których nie zna w realu, skoro mnie nie znasz to czemu nazywasz mnie dzieckiem?

Znasz takiego rapera "DonGuralEsko"? jego też nazwiesz nienormalnym dzieckiem rzucającym mięsem w osoby których nie zna, bo często wyjeżdża z tekstem "szopen rapu dziwko"?

3.0 jest , użyj wyszukiwarki mpcforum. Tylko link wygasł. Wrócę do domu to zreuploaduję , bo shooter warty uwagi .

Opublikowano

Pisałem ogólnie, nie do ciebie nie do autora, zresztą, nikt normalny nie rzuca mięsem w osoby których nie zna w realu, skoro mnie nie znasz to czemu nazywasz mnie dzieckiem?

Znasz takiego rapera "DonGuralEsko"? jego też nazwiesz nienormalnym dzieckiem rzucającym mięsem w osoby których nie zna, bo często wyjeżdża z tekstem "szopen rapu dziwko"?

3.0 jest , użyj wyszukiwarki mpcforum. Tylko link wygasł. Wrócę do domu to zreuploaduję , bo shooter warty uwagi .

wiem kto to Gural, z tym dzieckiem chodzi mi o mentalność dziecka. Tylko zwróćmy uwagę, że Gural to Gural a Ty to Ty. Nie robiąc temat zamknięty.

sygnacu.jpg

Opublikowano

wiem kto to Gural, z tym dzieckiem chodzi mi o mentalność dziecka. Tylko zwróćmy uwagę, że Gural to Gural a Ty to Ty. Nie robiąc temat zamknięty.

"Gural to Gural a Ty to Ty" a gdzie tu argument? i już wiadomo kto jest "mentalnym dzieckiem" xD jeśli masz się kłócić o poczucie humoru to już możesz wykurwiać z tego tematu. Skończyłem z tobą, elo.

Opublikowano

OMG zamiast pochwalić Byczka że chciało mu się cokolwiek zrobić to masa hejtu a potem pytania ej czemu jest taki mały wybór programów itp? Ogarnijcie się może dzisiaj zrobił RSbshptera ja jutro kto wie może bota darmowego co bije alieny ale sie o tym niedowiemy bo jakieś je*ane dzieci kukurydzy musiały pocisnąć od kurw że ktoś zrobił program...

Opublikowano

To samo co powiedział @up ;D

A co do programu , już dziś na nim latałem zużylem resztke rsb ;D

I program jest okey ;d mi sie podoba masz lajka ;)

Tylko raz mi sie zawiesił podczas walki ;d

Ale i tak jest ok

5/5 ^^

WojakPL

Opublikowano

Lajk dla Byczka za chęci i dla wojasa za dobre podejście do sprawy. Koleś zrobił program, wrzucił a wam nie pasuje ? Przypuszczam że nie jest on informatykiem i nie robi programów na codzień więc nawet taki drobny program to mały sukces. A co do tematu to chętnie wypróbuję :) i pracuj dalej nad "wspomagaczami" :P

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Popieram słowa wojasa i creativa tylko byście hejtowali ja niektórych programów nawet nie używam ale szanuje że ktoś wrzucił a nie tylko ale chujowy itp itd może komuś nie odpowiada ale dópiero zaczyna zabawę z programami więc co chcecie od niego ? Jebane hejty

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...