Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ułatwić Grę-sfyt2

Exibit98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy znacie jakieś sposoby an ułatwiania gry na serwerze SFYT2 np FB albo jak zarobić kasę na tym serwie.

Mój główny sposób to FB ok. 2 razy dziennie na 2 godz. i z 4 małże są po 55kk.Proszę o propozycje!

Opublikowano

wbij 86 i do red lasu idz, bedziesz mial duzo stalek, potem sellni i masz kase.

na tym serwie duzy drop to wiesz xD

Cytat ktory cie zabije xD

JEZU DAJCIE MU PARLAMENTA LUB PRZENIESCI TO DO OFF TOP

by sEr&sEr

Opublikowano

Tylko problem żeby dobić 86 trochę mi się nie chce mam 82.A i pytanie gdzie lepiej expic

Atlantyda czy red las?I czy z metka 90lv 85lv może polecieć złodziej.Będą piąteczki

Opublikowano
wbij 86 i do red lasu idz, bedziesz mial duzo stalek, potem sellni i masz kase.

na tym serwie duzy drop to wiesz xD

Bardzo dobry pomysł ;)

Ja osobiście myśle że idziesz do red lasu szukasz z kumplami metków naparzacie dropik jest i sellasz :))

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

@

tak tylko z ripka

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano
A mam pytanie czy zatruty to tylko ze szkaty riperrka?

zatruty ze szkaty Rrippera tylko i ze szkaty nosiciela plagi ale to bardzo żadka szkata nie wiem nawet czy na tym serwie jest ona ;) ale powinien byc nosiciel plagi na górze sohan 60lvl+ a mój sposób to żebyś poszedł do DT i tam doszedł do 5piętra i zabijał tego leszcza ;P króla demonów 5 piętro i możesz mieć 3 szkaty a ona pewnie warta z 10kk :)

Sprzedam konto wojownik body top 1 (105lvl) na Balantii, + buff 85lvl :)

GG:3827538

Opublikowano
Wiesz co z króla demonów nie ma szkaty noobku(bez obrazy).Ale masz piąteczke

jest szkata z króla demonów na 5piętrze przynajmniej na polskim bo na privie żadnym nie chodze do DT a moją ninją często chodzę na króla demonów 5piętro tam gdzie kowal i dropią mniej więcej takie itemy jak z wodza orków nimfy złote,bogi max zazwyczaj bronie na 65 :)

Sprzedam konto wojownik body top 1 (105lvl) na Balantii, + buff 85lvl :)

GG:3827538

Opublikowano

heh widze ze ludzie lubia nabijac posty i wsikaja kit nowym odkiedy z metka 90 dropi zlodziej?? bronie 75 dropia nie tylko z szkaty ripka z nosiciela plagi chyba sobie jaj robisz tej szkaty nie da sie otworzyc tylko na kilku priwach i z nich tylko 50kk expa dropi lub 50kk kasy . bronie 75 dropia rowniez z ninj z atlatydy po 86 lvlu

Opublikowano

sejkum niezly bajer naprawde ;p nie wciskaj kitu ludziom z meitna nigdy nie poleciala nikoum bron na 70 lvl jesli tobie dropla to daj mi ss z dropem metka na ktorym masz jakas bron na 70 to dam ci 5* a berek nie dodaje obrazen on w podnosi obrazenia zadawane w ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...