Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostać 2750 IP prawie za free?

Krysian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj pokaże wam jak dostać 2750 IP praktycznie za zadarmo. Wystarczy posiadać zobione reffy z v1 w LoL'u na 5 poziomie.

1. Logujemy się na stronie League of Legends

2. Akceptujemy regulamin i bierzemy udział w referrals 2.0

3.

1344853447-U686386.png

4. Klikamy 10 razy na "reedem" w pl chyba odbierz. 1 znajomy - xxx IP za free Jak komuś się udało dawać Lajki :D

UWAGA!!! jak wiecie jest wizalny BUG więc nie widać PRAWIDŁOWO IP, by sprawdzić czy dostało się IP, proszę wejść wsklep i wybrać dowolnego champa dla jaj i sprawdzić biling (swoje IP, cena heroesa, i IP po zakupie)

Opublikowano

Po 1. TuT Do Dupy mogłeś napisać odrazu ze trzeba nabić 11 refów bo widać tak na ss po 2.TuT zwalony i nie potrzebny i po 3. Nie działa

Opublikowano

A co tu testować?

Po prostu w nowym systemie jest tak, że za każdego refa 5lv dostajemy 250ip, a za 10lv inne nagrody określone przez nich.

Opublikowano

To nie o to chodzi - mi już kiedyś się tak zbugowalo i dostałem dwukrotnie nagrodę za jednego referalla na 5 lvl.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ale ja nie robiłem reffów, jak dawałem reedem to samo szło, weszło mi 10 refferalów i 2750 ip dostałem.

Chyba że mi się coś zbugowało, nie rozumiem, mój kolega też wbiłi za nic dostał, współdzielał mi ekran. Niech ktoś sprawdzi to robił ref v1.

@Canzyz tam gdzie jest 0 New total friends było 10 i gdy brałem reedem robiło się 9 i dostawałem IP itd. do 0, to niżej 11 Total friends był jak było i się nic nie zmieniło.

Opublikowano

Ale ja nie robiłem reffów, jak dawałem reedem to samo szło, weszło mi 10 refferalów i 2750 ip dostałem.

Chyba że mi się coś zbugowało, nie rozumiem, mój kolega też wbiłi za nic dostał, współdzielał mi ekran. Niech ktoś sprawdzi to robił ref v1.

@Canzyz tam gdzie jest 0 New total friends było 10 i gdy brałem reedem robiło się 9 i dostawałem IP itd. do 0, to niżej 11 Total friends był jak było i się nic nie zmieniło.

@UP, to nie to samo. Pisze że dotałem za free 2750 IP, 0 reffów (robiłem w v1 reff) więc nw o co chodzi. Napisałem tak jak zrobiłem.

Opublikowano

@up bezrozum

Chodzi to o bug idioto że jak robiło się referalle z s1 to jest za free 2750 ip.

A propo tylko za 1szy trening bojowy dostanie się IP przy założeniu konta.

ja nie gam jak ty ciągle treningów bojowych i chyba nie wiesz o co chodzi...

gadałem z 5 osobami co robili star reffy i też dostali 2750 więc to działa w 100%. NW czy to jest bug czy tak ma być z tymi reffami w v2.0.

Po 1. TuT Do Dupy mogłeś napisać odrazu ze trzeba nabić 11 refów bo widać tak na ss po 2.TuT zwalony i nie potrzebny i po 3. Nie działa

O refach każdy przecież wie, to po co miałbym pisać znowu? 11 REFÓW JEST Z REFFERALI v1, a mam je w v2 jakbym miał za free IP, 0 refów z v2. Inaczej nie umiem wytłumaczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...