Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was kilka pytań:

• Od którego poziomu jest dostępna arena(pvp) ?
  • Do czego służy skill "Dagger Stack" - klasa Elite WitchBlade ?
  • Czy crafting w tej grze jest jakoś bardzo znaczący ?
  • Jak wejść i co jest na statku "Sarad Ferry" ?
  • Jak zdobyć "Enhance stone" ?
  • Do czego służy Stamina ?
  • Za ile sprzedam Stamina Booster [100 points] ?
  • Jak i gdzie stworzyć "Artisam Crystal" ?

Nagradzam 'lubie to'.

Opublikowano

1.20

2. Użyjesz go np. 3 razy, to możesz wyrzucić 3 sztylety (2 skille bodajże na rzut sztyletem) i będziesz go miał z powrotem, jak wyrzucisz sztylet, a nie bedziesz miał stack'a to po prostu będziesz musiał czekać aż ten skill (Dagger stack) się naładuje i przyciągnąć sztylet z powrotem.

3.Nie bardzo, wszystko możesz kupić w ah, ale na crafcie idzie sporo zarobić :) Jak ktoś wie jak :D

4.Niestety nie wiem :D

5.Misje, skrzynki z dungeonów (nie końcowe tylko te co do eq wpadają), chyba enhant alchemik (tego też nie jestem pewien), ogółem nie ma z nimi później problemu :)

6.Jak się skończy stamina nie wejdziesz na dunga, ale nie martw się na cały dzień spokojnie starcza :D A nawet gdyby to po 20 lvlu masz arene, która też wciąga :D

7.Nie sprzedawaj! :D A jak już to popatrz na ceny w ah.

8.Alchemik craft, dungi, popytaj w gildii na pewno ktoś ma, a nie używa :D

Opublikowano

2. Ten skill możesz użyć jednocześnie max. 3 razy. Przy pasku życia masz jego ikonkę z cyfrą 1, 2 albo 3, albo tej ikonki nie masz.

Jest skill, czy dwa, które polegają na rzuceniu nożem.

I jak użyłeś wcześniej skilla "Dagger Stack" 3 razy, to po rzucie sztyletem (skill) będziesz miał tam u góry "2".

Gdy już Ci się skończy, a Ty rzucisz ostatni raz sztyletem to pozostanie Ci bicie mieczem (prawy klik), chyba, że jeszcze raz użyjesz "Dagger Stacka" to będziesz miał sztylet do bicia, albo rzucenia.

3. Tak, przydaje się nie raz. Jak się wie, jak to można nawet ponad 6kk zarobić.

5. To, co napisał BesieK + na 30 lvlu i wyżej to będziesz miał tego od groma.

Raczej nie warto kupować u NPC.

7. Ten Stamina Booster Twój nie jest czasem zbindowany ? Bo nie widziałem jeszcze niezbindowanego. :D (Tylko pytam.)

8. Aby stworzyć Artisan Crystal musisz mieć takie "niebieskie wiry", też mają coś w nazwie "Artisan Crystal".

Gdy już je masz to możesz je wymienić właśnie na Artisan Crystal, a te na skrzynki z jakimiś tam śmieciami.

Te "niebieskie wiry" możesz wymienić na pewno na Metalworking Toolsie, na innych pewnie też, bo skrzyneczki są dla każdego "zawodu".

51708373187730018158.png

Opublikowano

@up

Ja nie mam żadnych skilli, które polegają na rzucaniu nożem :s (Help me)

A co do stamina booster - tak jest zbindowany, nie zauwazyłem tego wczesniej :P

Opublikowano

• Od którego poziomu jest dostępna arena(pvp) ?
  • Do czego służy skill "Dagger Stack" - klasa Elite WitchBlade ?
  • Czy crafting w tej grze jest jakoś bardzo znaczący ?
  • Jak wejść i co jest na statku "Sarad Ferry" ?
  • Jak zdobyć "Enhance stone" ?
  • Do czego służy Stamina ?
  • Za ile sprzedam Stamina Booster [100 points] ?
  • Jak i gdzie stworzyć "Artisam Crystal" ?

1. Wydaje mi sie ze od 25.
  2. Tak jak wyzej pisali - Wbijasz tak jakby "slota" do rzucania lub uzywania danego skila ktory tego potrzebuje.w czasie gry mozesz caly czas to robic, masz na to dosyc niewielki cooldown, ale max to jest 3. ( ja robie tak, na samym poczatku gry masz 1 stack. wbijaj odrazu 2, po chwili 3 stack. i gdy skilem jakims zuzyjesz tego stacka i bedziesz mial 2 stacki, uzyj znowu skila do odnowienia, zeby zawsze miec jak najwiecej. skill podstawowy zuzywajacy stacka to tzw. rzucanie sztyletu ( maxuj ten skill ) skok + Q .
  3. jasne ze jest znaczacy, jesli chcesz miec np potki, bronie, armory itp itd. czasami na aukcjach dostaniesz je taniej a czasami drozej i wtedy mozna obliczyc ze taniej wyjdzie Ci zrobie czyli wycraftowanie czegos niz kupno. Polecam tez z itemow z instancji robic wlasnie przedmioty do craftowania u kowala.
  4. hmm sam nie wiem chyba poki co nic tam nie ma, bo wejscia nie ma :P
  5. wylatuje z instancji, u kowala w ostatniej opcji Dismate czy jakos tak xD lub tez zostaje kupno na aukcji - nie jest to drogie. Czesto dostaje sie z questow tez.
  6. stamina jest po to zeby zapobiec farmieniu dzien noc dzien noc, masz do wykorzystania podstawowe 150 czy tam 100 staminy + dodatkowy booster 200-300 ktory sie odnawia co sobote. Po kazdej instancji ubywa Ci jej, z kazdym poziomem coraz wiecej. Ja jednak do 40 lvl nnie zauwazylem zeby mi to tak bardzo przeszkadzalo i expi sie szybko :)
  7. nie sprzedawaj. zatrzymaj dla siebie bo pozniej sie przyda. a jak bardzo chcesz sprzedac COKOLWIEK na aukcji, to patrz cene na nich, wpisz sobie nazwe tego co chcesz sprzedac i zobacz za ile ludzie wystawiaja. ps:. wystaw 20-30 k mniej a napewno ktos kupi ^^
  8. ja to dostaje glownie po instancji z tych jakby glow mobow z insty jaka robiles. zazwyczaj jest gold i jakis itemek albo sam gold. Generalnie baaaardzo tanie to jest na aukcji.

mam nadzieje ze pomoglem ^^ pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...