Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto z T3 lub T2 za boosty

.vXv.*DeRrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, jakie auto z T2 bądź z T3 za boosty ? Mam do wydania 4,5k SB. Jeżeli chodzi o T2 to miałem na oku te samochody : Ford Mustang Boss, BMW M3 Sport Evolution, Lamborghini Diablo, BMW 3.0 CSL. Z T3 : BMW M1 ProCar, Ford Mustang RTR-X, Porsche 911 GT2 i Porsche 911 GT3 RS.

Opublikowano

Z T2 bez wahania bierz BMW M3 Sport Evolution, zdecydowanie najlepszy wóz w tej klasie, chociaż te nowe BMW co niedawno wprowadzili też podobno jest niezłe, ale nie sądzę, żeby było lepsze. Z T3 wybór jest już trudniejszy, to zależy czy częściej grasz wyścigi czy pościgi. Do pościgów najlepszy będzie RTR-X, w wyścigach też super sobie radzi, ale do nich najbardziej polecam Porsche 911 GT3 RS.

Opublikowano

Z wymienionych to z T2: zdecydowanie BMW M3 Evolution a z T3 to Porshe 911 GT3 RS - na wyścigi jest bardzo dobry.RTR-X - b.dobrze radzi sobie w pościgach ale też jest dobry na wyścigach.Dobre też jest BMW M1 ProCar ale po mocnym tuningu.

Up widzę zgodność wypowiedzi i synchro ^_^

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

To nowe BMW 3.0 jest bardzo porównywalne do M3 Evolution,ale moim zdaniem lepsze M3 Evolution.Radzi sobie dobrze podobnie jak M3.Chyba że bardziej Ci się podoba 3.0 CSL - ja właśnie dlatego go nie kupuje:D,kwestia gustu.Parę osób chwaliło GT2 ale ja jestem za GT3 RS - inni też tak powiedzą.Lepsze GT3 - lepsze przyśpieszenie i prowadzenie.Jeździłem tym GT2 i złe nie było ale przy porównaniu z GT3 wypadało gorzej.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...