Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] CA Ru warto?

bartek1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od pewnego czasu jakieś 9dni gram w Ca Ru myślałem że to będzie inaczej zacząć od nowa rywalizację w Ca. Mam CSM3 w porównaniu do Eu. Ale mało map, nie wiadomo kiedy official. A podobno nowości z Ca Eu mają wprowadzać od przyszłego roku. Strasznie sporo gra Na Brazylijczyków i Japończyków niby fajnie się gra bo banują hackerów ale jednak nie to samo. Jako iż od dłuższego czasu zastanawiam się jaki to ma sens? Rywalizacja? Zabawa? tak jak teraz w Ghost Recon Online

Opublikowano

Mi się przyjemnie gra w CA RU, nie ma hackerów, jak już to tylko ludzie z wh/chamsami i innymi modami. Przypomina się starre dobre CA. RU jest teraz mocno zacofane w porównaniu do EU, ale według mnie na RU gra się o wiele przyjemniej. Wiele meczy już grałem i nie dostałem jeszcze ani jednego kicka, a w EU co 3-4 gry kick z rooma, bo za dobrze grasz... Według mnie jeszcze nie warto tak za bardzo "angażować" się w tą wersję, bo nie wiadomo jak to się rozwinie, ja gram tam tylko dla przyjemności (wiadomo, w EU też, ale tam jest bardziej nastawienie na jak najszybsze wbijanie expa...), mniejsze lagi, teoretycznie niższy poziom graczy, brak speców i NX^^, mapek jeszcze trochę mało, ale z czasem pewnie będą to uzupełniać.

Opublikowano

Choć CA Ru jest bardzo zacofane od Eu to naprawdę warto grac.Mało hackerów, przyjemnie się gra, nie ma tam jakiś pro elo koxów z specami itp. jeżeli gra będzie się rozwijać, oczywiście warto niż Eu. Według mnie Eu już dawno zeszło na psy.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Mówicie, że nie ma hackerów. Poczekajcie chwile, a najdzie się ich tam. Jak dla mnie lepsze jest dalej EU.

Opublikowano

RU jest co najwyżej 4Fun na chwilę obecną.

Mało mapek, niski poziom graczy, trochę typków na WH i SuperKnife ...

Na dłuższą metę CA EU - a dla zabawy CA RU.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

W RU nie ma hackerów, i nie ma noobów którzy kickają za nic. Nie ma nxów, a większość graczy gra przeciętnie. Dlatego właśnie ja traktuję RU 4fun albo 4skill, nie ma co żałować gp i można poćwiczyć skilla., pobawić się trochę, pobugować itd.

Opublikowano

@Up Bicz please xD (PW jak możesz)

tumblr_m8709r1Vs31qbg8bz.jpg

Nie wczuwajcie się za bardzo w klimaty ca ru bo nie długo i tak zablokują ip. A nx też dodadzą w końcu gra musi zarabiać a nie przynosić straty.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

po 1 polskiego ip nie zablokują gadałem z administracją, po 2 to beta więc na razie nie ma nx'sów jak i permów... a po 3 jest mnóstwo hackerów bo już listy zbanowanych codziennie się powiększają

Opublikowano

up@

Ta jasne rozmawiałeś z Administracją xD a po za tym jeśli będzie grało dużo polaków no i będzie grało na haxach to oczywiście ,że zablokują IP.

2uiyzh2.png
Opublikowano

Wedlug mnie bez sensu grac w CA RU bo i tak za rok lub dwa bedzie tak samo jak EU czy NA czyli bugi, hacki, crashe, nx itp.

Jak ktos wyzej powiedzial zablokuja ip i jak wbijesz na tym RU np maj to juz sobie nie pograsz (chyba ze zmienisz ip na ruskie ale wtedy bedzie lagowalo)

To jest beta wiec jak beda wprowadzac pelna wersje to sie zaczna nx napewno noi konta usuna podejzewam.

Wiec lepiej zostac na EU ja tak mysle ;)

Szkoda czasu oczywiscie mozna pobrac obczaic zobacz ocenic pograc 2-3 dni przypomniec sobie stare czasy i to wszytko ;)

Takie jest moje zdanie na ten temat pozdro ;)

Opublikowano

Witamy! Rosyjska wersja gry będzie dostępna dla graczy z Rosji i krajach WNP. Dla innych krajów, dostęp zostanie zamknięte. Z poważaniem, Vladlena

No niestety dla nas nie :) Taka jest odp z supportu przetłumaczona

Opublikowano

No to wszystko wiadomo tak jak mowilem szkdoa czasu wiec CA EU ARE BACK !!!

P.S Dobrze ze zaczalem w to grac bo bym sie wciagnal i teraz by bylo ze mna zle ^^

Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...