Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Lc 777

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie .

Gdzie expić ?

129 lvl zaklinacz set , wep 120+15 , 50% cast .

Qusty w nariat all done .

Oko chaosu ? czy gdzie ? ; /

Aha i pytanie nie do tego działu ;/ sry nie wiem gdzie pytać .

Czemu mi mikro nie działa , kumple mówią , żebym coś w kreatorze dźwięku poszukał a ja go nie mam ...

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

co do expa to poszukaj filmikow na yt. pelno jest :)

co do mikro.

Start -> panel sterowania -> dźwięki i urządzenia audio; zakładka głos-testowanie sprzętu..

sprawdz

Opublikowano

Wbij ten 130 zrób Questy do moraski na PBi wbijesz 133/134. Później już bijesz sobie w leśnej do 140. A co do wbicia ze 129na 130 polecam oko, tylko bij na DT i na pasku expa z eskami.

Opublikowano

Ja mam troszkę odmienne zdanie jeżeli chodzi o Mooraskę. ^^

Ja na Twoim miejscu expiłabym do 140-142 (leśna - cerbery albo oko chaosu - wiedźmy). Jak zrobisz Mooraskę na 130 to na platynce wpadnie Ci 133 i około 80%. Powiedzmy, że wbijesz sobie 140, zaczniesz questy w Moorasce i dojdziesz do 146 poziomu i zaczną się schody, bo będziesz musiał dobijać, bo zabraknie zadań. Pragnę przypomnieć, że tam leci 0.01 za mobka, więc to trochę pracy. A jakbyś wbił 142 lvl (tak, jak ja to robiłam) i dopiero zrobił questy do Mooraski i zaczął te w Moorasce to praktycznie do 159-160 lvla lecisz na samych zadaniach (z małym dobijaniem kilku/kilkunastu %). Dopiero po 160 lvlu zaczynają się prawdziwe schody. Ale jak wolisz. :P

Moja wcześniejsza postać była expiona właśnie tym popularnym schematem z questami na 130 i od 140 Mooraska. I dalej jak 146 nie zaszłam wtedy. :P Może Ty jesteś wytrwalszy, ale chyba lepiej pobić dłużej w leśnej, a później mieć z górki. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...