Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]B2K czy Walka w zwarciu?

TheVIPerBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej Walka w Zwarciu czy Back 2 Karkand

Jestem Polakiem ... ale urodziłem się w USA .

Mówię po Polsku ... ale ucze się Angielskiego.

Kibicuję polskiej reprezentacji ... Ale uwielbiam Arsenal...

Opublikowano

Zależy. Tak naprawdę mógłbyś dołożyć 50zł i kupić premium. Na allegro masz po 90-120 zł. Zależy jak trafisz. W premium masz 2 dodatki + 3, których jeszcze nie ma. Dodaj jeszcze do tego bonusy np. nieśmiertelniki i nowy nóż.

Ale jeżeli nie masz aktualnie większego budżetu niż te 50zł, ja wolałbym B2K.

Ale to już twój wybór, ponieważ B2K to bardziej rozległe mapy, a w dodatku Walka w Zwarciu są małe mapy...

"Mamy drugie DLC do Battlefilda 3. Ci, którzy zdążyli się przywyczaić do obszernych map podstawówki, mogą tu dostać klaustrofobii. Walka toczy się bowiem na tak ograniczonej przestrzeni, że często nawet i bez celowania snajperką można spojrzeć prosto w oczy"
Opublikowano

W walka w zwarciu jest wiele bugów ale za to fajne bronie, a w B2K dostajesz wielkie mapki i to tyle

Osobiście polecam kupić Premium = wszystkie dodatki+bonusy od DICE

Opublikowano

B2K zdecydowanie, w CQ gram jedynie na trybie gunmaster. B2K daje Ci 4 wielkie mapy, nowe bronie i pojazdy a CQ tylko małe mapki i bronie. Zresztą jeśli wolisz większe mapy, bawić się pojazdami to bierz B2K, a jeśli bardziej Cię kręci walka na krótkim dystansie bez pojazdów to CQ.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...