Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MiniTUT] Szybkie zdobywanie pożywienia .

adx52x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim ! W tym malutkim tutorialu opiszę wam jak za pomocą cheatu Nodus można łatwo zdobyć pożywienie .

Ryby

Jeśli zależy nam na rybach , to oczywiście robimy wędkę szukamy zbiornika z wodą i w menu cheata ustawiamy autofishing , gdy zarzucimy wędkę cheat będzie za nas zbierał ryby oraz automatycznie zarzucał wędkę (ja podczas krótkiego prysznica zostawiłem komputer i otrzymałem 30+ ryb ) aby bot przestał działać wyłączamy go w opcjach lub po prostu wyjmujemy wędkę z wody , dodam jeszcze , że cheat działa także na zminimalizowanym oknie . ;)

Inne dropy

Jeśli zależy nam z kolei na innych dropach z potworków otwieramy konsolę cheata i wpisujemy następujące komendy : aimbot mode mob , aimbot attack , aimbot toggle - te komendy uaktywniają nam aimbota który będzie bił wszystkie moby (aby go wyłączyć wpisujemy w konsoli aimbot toggle) , teraz odszukujemy w menu cheata opcji auto walk , zaznaczamy ją i postać chodzi nam sama (niestety nie skacze ona sama tak więc musimy użyć funkcji spider ) Gdy wykonamy wszystkie te opcje nasza postać będzie szła przed siebie , biła po drodze moby i wspinała się po przeszkodach .

Ja osobiście polecam sposób pierwszy , jest on pewniejszy i szybszy . ; )

*menu jest pod przyciskiem "y"

**konsola jest pod przyciskiem "u"

Temat Nodusa na MPCForum :

http://www.mpcforum.pl/topic/653103-dl131hack-nodus-v97-nowy-update/page__hl__%20nodus

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

@up jednak na niektórych serwerach jest to zablokowane a zresztą tym sposobem więcej się najesz . ; )

polaczeniej.png

Opublikowano

@up Temat został zaktualizowany , co prawda jest temat na forum , ale dam odnośnik do niego . ; )

polaczeniej.png

Opublikowano

@Riifreszz

polaczeniej.png

Opublikowano

Jabłka na respie zablokowane ?

Rozwalam liscie one sie pojawiają spowrotem ale jabłka wypadają ;) Nie wiem czy wiesz ;)

A co do rybek to spoko tylko w tym modzie jest dużo innych rzeczy(modów) i jest nie wygodny ;) Takie moje skromne zdanie

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

Opublikowano

Gdy napotka takie jezioro zacznie wspinać się po jego ściankach (funkcja spider) i wyjdzie z niego , jednak mimo wszystko polecam sposób pierwszy . ; )

polaczeniej.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@ref po długim czasie . :) Nie miałem czasu odświeżać , a może się przydać .

polaczeniej.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...