Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[H5][Problem] Kody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko mam, konsole również, ale w ogóle nie działają mi żadne kody. Próbowałem na różne sposoby, ale nic :/ W czym jest problem? Wersja Heroes, to 3.1 Ogólnie do Dzikich Hord chcę

Opublikowano (edytowane)

A coś dokładniej na ten temat? Bo ja zabardzo nie wiem o co chodzi.Skąd moge tego patcha wziąść? ALe i tak macie like za wypowiedzi. Dodam, że jak wpisywałem kody, to patrzyłem również na zmienione imiona bohaterów, ale to nie pomogło. Między innymi na Ossirze oraz Vinraelu patrzyłem. Vinrael ma zmienione na jakieś tam, teraz nie pamiętam.. Chcę tylko i wyłącznie na Artefakty. A nawet powiem, że wpisywałem tak:

@GiveArtefact("Ossir", 53) --> Na łze Ashy, no ale nic. Patrzyłem też przez @GiveArtifact ale tak samo. Jak wpiszę te kody, to nie wyskakuje mi żaden błąd czy coś, lecz po prostu w ekwipunku z artefaktami nie ma tego, na który wpisałem kod. To tylko proszę o tego patcha. Ew. dokładną instrukcje co i jak.

Edytowane przez Abs025
Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam pod różne wersje, różnie ustawiało się "uaktywnienie kodów" ale jeśli nie to musisz wygooglować stronę z kodami i tam znajdziesz opis co zrobić, krok po kroku.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano (edytowane)

Na razie pobieram poprawionego patcha do H5 DH. do wersji 3.1

edit: patch nie działa, pisze, ze nie mam zainstalowanej gry, no a mam... Googluje kody, ale nic nie znalazlem na temat wersji 3.1 .. tematy wszystkie z 2009-2010 roku..

Kody działają poprawnie, lecz tylko w kampanii i trybie jednego gracza ;). A da się jakoś zrobić, aby działały na multi, w sensie, bo tam więcej map jest z kompem ;x

Edytowane przez Abs025
Admin Cienia
Opublikowano

Na multiplayerze nie grałem ale jeśli będziesz grał ty vs komp w mapy multi to powinno działać, to niema różnicy

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano (edytowane)

Właśnie patrzyłem teraz, niby jest ok, bo nie występuje żaden błąd, ale niestety przedmiotu nie dodaje. Jest jakiś sposób, aby działał na multi nawet w trybie generowania mapy? Może jest jakiś sposób?

Edytowane przez Abs025
  • 1 miesiąc temu...