Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]kim najlepiej grać

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@NoskY

Bardzo dobrze podsumowałeś

Dodam od siebie tak: Grając od 0 to medykiem szybko wykosisz się na wyższe lvl-e pewnie zapytacie dalczego,a no dlatego,że nawet mając standardową broń jaką ma medyk bedziecie nawet kosić gdyż nie jest taka zła,a dwa macie apteczki i leczycie się kiedy tylko chcecie.

Grając Assaultem i jak to powiadają,że szybko się expi to zdziwie was,że wcale na początku tak nie jest super dlaczego,dlatego że broń początkową macie kiepską to raz,a dwa za kim będziecie mieć te c4 to trzeba mieć dużo większy lvl także nie powiem dopiero na wyższym lvl-u będziecie szybciej kosić także start Assaultem jest cięższy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Osobiście radził bym Ci zacząć Medykiem, bo nawet jeśli popełnisz jakiś błąd, a uda Ci się przeżyć chowasz się rzucasz apteczkę i k w kilka sekund masz Full HP,

Opublikowano

Ja polecam grac szturmowcem. Duzo wali z broni od 3lvla aek-971 czy cos takiego. Gram dosyc dlugo w BFP4F i mialem wszystkie profesje najlepiej mi sie gralo szturmowcem dlatego polecam

:D!BaspacT! :D

Opublikowano

Ja polecam grac szturmowcem. Duzo wali z broni od 3lvla aek-971 czy cos takiego. Gram dosyc dlugo w BFP4F i mialem wszystkie profesje najlepiej mi sie gralo szturmowcem dlatego polecam

Ja polecam mechanika jest dobry :)

Zdecyduj się chłopie jak już odkopujesz temat to napisz czy lepszy mechanik czy szturmowiec. Ja pierdole -.-

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

PANOWIE takie posty, które odkopują temat zgłaszamy a nie spamujemy. Każdy z Was dorobił się po 5%. Może się czegoś nauczycie. Zamykam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...