Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MG-ZONE[40s][Survival+Wojny Frakcji] Zapraszamy !

InspektorBuka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wielką przyjemność zaprosić was na serwer Survival/Wojny Frakcji

Czemu mam tu grać, skoro są setki podobnych?

Odpowiedz jest prosta - jest to jedyny taki serwer, który jest w 100% wolny od cheatów i włamań. Autoryzowanie przebiega przez minecraft.net nawet, gdy nie masz premium! Koniec z włamaniami na konta, czy nieustanną walką z wszechobecnymi multikontami i cheaterami. Tutaj survival to survival, a nie wojna miedzy różnymi paczkami cheatów!

Nazwa serwera:

MG-MPCforum !

IP serwera: 79.133.204.205

IP serwera TS3 : 79.133.204.205

B.png

Rodzaj Serwera: Survival + Wojny Frakcji !

PvP: Tak

Potwory: Nie

Zwierzeta: Nie

Premium: Nie

Sloty: 40 [Jak będzie potrzeba to powiększymy]

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: Dobrane do potrzeb servera

Kontakt z Administracja serwera:

Gadu Gadu: 4211712 [HA]Buka

Do dnia 15 sierpnia trwa losowanie konta VIP na naszym serwerze wystarczy wpisać swój nick w poście i automatycznie jesteś w losowaniu konta VIP !

Opublikowano

Gram od wczoraj serwer całkiem całkiem brakuje tylko ludzi więc zapraszam bo naprawdę warto grać !

Nick:Xanusek

Opublikowano

serwer nieogarniety admini nie mili mialem sytuacje taka ze wpadlem do lavy mialem 30 diaxow zelazne eq miecz diax 23 lvl diax kilof i wpadlem do lavy i dostałem laga ze mnie wywalilo i do tego zalalem lave woda wienc nie powinnem zginąć do tego admin buka jest tak porobany ze mi nic nie oddal nie polecam serwera wszyscy mi pisali ze jestem zdrajcą jak nic nie zrobilem admin nawet nie chcial obejrzec gdzie zginołem leniwy tylko kase chce za svipy i vipy

Opublikowano

Serwer z gatunku tych, które najlepiej oddają sens istnienia Minecraft. Towarzysze do gry zwykle są wręcz cudowni, ale wiadomo, że zawsze się trafi jakiś wafel, któremu to nic nie pasuje, każdy o tym wie, dlatego też administracja takich delikwentów się pozbywa, co gwarantuje miłą atmosferę. Z serwerami MC nie mam dużo do czynienia, preferuję single, ale ten akurat mnie zauroczył, za co ma u mnie dużego plus ! Wiwat kreatywności <3

Opublikowano

Serwer z gatunku tych, które najlepiej oddają sens istnienia Minecraft. Towarzysze do gry zwykle są wręcz cudowni, ale wiadomo, że zawsze się trafi jakiś wafel, któremu to nic nie pasuje, każdy o tym wie, dlatego też administracja takich delikwentów się pozbywa, co gwarantuje miłą atmosferę. Z serwerami MC nie mam dużo do czynienia, preferuję single, ale ten akurat mnie zauroczył, za co ma u mnie dużego plus ! Wiwat kreatywności <3

to kłamstwo piszą to tylko żeby dostać vipa!
Opublikowano

Widze kolego że szybko zmieniasz zdanie to że padłeś i nie ogarniasz takiego typu serwera to twoja wina wiedz że jak na swój wiek nie ogarniasz bo sam sie podlizujesz ;)

Opublikowano

serwer nieogarniety admini nie mili mialem sytuacje taka ze wpadlem do lavy mialem 30 diaxow zelazne eq miecz diax 23 lvl diax kilof i wpadlem do lavy i dostałem laga ze mnie wywalilo i do tego zalalem lave woda wienc nie powinnem zginąć do tego admin buka jest tak porobany ze mi nic nie oddal nie polecam serwera wszyscy mi pisali ze jestem zdrajcą jak nic nie zrobilem admin nawet nie chcial obejrzec gdzie zginołem leniwy tylko kase chce za svipy i vipy

Pisałem że jesteś zdrajcą ponieważ cały exp i eq miałeś odemnie :> Byliśmy razem w gildi , wyszedłeś z niej bo zobaczyłeś że mam lepsze eq , zabiłeś w plecy i uciekłeś.

Opublikowano

Serwer do dupy, NIE POLECAM. Na serverze mieliśmy claima na dom gildijny więc nie powinno się dać nas okraść - okradli nas.. Gdy my chcieliśmy okrść inną gildię admin powiedział, że plugin nie działa dobrze i nie można okradać i wyłączać claima.

PS. Na dodatek lagi takie, że jeśli neta nie masz 30 mega to nie pograsz..

NIE POLECAM !!!!!!!!!

Mam wielką przyjemność zaprosić was na serwer Survival/Wojny Frakcji

Czemu mam tu grać, skoro są setki podobnych?

Odpowiedz jest prosta - jest to jedyny taki serwer, który jest w 100% wolny od cheatów i włamań. Autoryzowanie przebiega przez minecraft.net nawet, gdy nie masz premium! Koniec z włamaniami na konta, czy nieustanną walką z wszechobecnymi multikontami i cheaterami. Tutaj survival to survival, a nie wojna miedzy różnymi paczkami cheatów!

Nazwa serwera:

MG-MPCforum !

IP serwera: 79.133.204.205

IP serwera TS3 : 79.133.204.205

B.png

Rodzaj Serwera: Survival + Wojny Frakcji !

PvP: Tak

Potwory: Nie

Zwierzeta: Nie

Premium: Nie

Sloty: 40 [Jak będzie potrzeba to powiększymy]

Biala Lista: Nie

Nether: Tak

Pluginy: Dobrane do potrzeb servera

Kontakt z Administracja serwera:

Gadu Gadu: 4211712 [HA]Buka

Do dnia 15 sierpnia trwa losowanie konta VIP na naszym serwerze wystarczy wpisać swój nick w poście i automatycznie jesteś w losowaniu konta VIP !

Taak oczywiście, wolny od cheatów i włamań.. Goście nieśmiertelni i nas okradli.. Zmień nazwę..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...