Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Launcher Lola.

Jajosz95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Sprawa wygląda tak, mianowicie po formatowaniu dysków, przeinstalowaniu Windowsa, po instalacji gry League of Legends, gdy chcę odpalić launchera wyskakuje mi błąd : " Failed to launch RADS\system\rads_user_kernel.exe" .

Próbowałem reinstalować grę naście razy i dalej nic. Proszę o jak najszybszą możliwą pomoc.

Dziękuje.

SaintCandy.png
Opublikowano

Zainstalowałem C++ i Net Framework 3,5 i coś zaczęło działać ;).

Dziękuje ;).

#Edit

Sytuacja w tym momencie jest taka, patcher mi zadziałał, wszystko ładnie i znów mam problem z dołączeniem do gry, mianowicie: po wybraniu postaci w lobby, po odliczeniu czasu, gdy na środku ekranu ma się pojawić logo League of Legends, ono się nie pojawia, a z tym idzie to, że gra się nie włącza...

Miałby ktoś jakiś pomysł?

SaintCandy.png
Opublikowano

pisalem juz o tym kilka razy. ja mialem tak i musialem robic reinstalle chociaz za pierwszy razem nie pomoglo i jak Tobie nie pomoze zwykly reinstall to po prostu wez pobierz od nowa lola zainstaluj i spatchuj.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Robiłem tak naście razy, dalej jest to samo... Po reinstallu działa tylko na jedną grę, gdy chcę zagrać drugą jest dokładnie to samo.

Może jakichś programów mi brakuje?

SaintCandy.png
Opublikowano

Potrzebujesz programu Adobe Air i PBM( Pando Media Booster )

Po zainstalowaniu tych programów uruchom

launcher.exe przez administratora i to powinno pomoc :)

PENTAKILL: Karthus x1 Nunu x1

LIKE NIE BOLI :P

Opublikowano

Dalej nic nie pomaga. Wcześniej też miałem ten sam problem, ale po przywróceniu systemu działał. Teraz po formacie próbowałem to samo, ale tym razem nie zadziałało...

Jakieś inne pomysły? ;/

SaintCandy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...