Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]X-ray i mod

Th&nker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ja znowu w sprawi x-ray-a i mod.

Znowu jest to samo ściągłem nowego minecrafta 1.2.5 i chyba z 10 x-ray-ów i mod-ów z różnych stron internetowych i dalej to samo gówno.Dalej ten sam pieprzony problem z czarnym ekranem. POMOCY !!!

Opublikowano

Usunołem wkleiłem, był czarny ekran.Puźniej nie usunołem i dalej był czarny ekran.I puźniej wklejałem to osobno i razem i dalej to samo.

Opublikowano

Co do xray, to miałem ten samo problem - ale problem wynikał z tego iż nie działał (xray) poprawnie. Dlatego miałem b-window. A tak przy okazji - jakim cudem najnowszy 1.2.5 jak teraz new jest 1.3.1 ?

Opublikowano

Nie słuchaj ich, forum jest w szczególności o cheatach.

Najnowszą wersją jest 1.3.1, więc pod tą ściągnij ModLoader i X-Ray na 1.3.1 z minecraftforum.net, wgraj i następnie usuń folder meta-inf w minecraft.jar, powinno zadziałać.

Jak nie uda się, zarzuce Ci linka do pobrania z wgranym.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Siema ja znowu w sprawi x-ray-a i mod.

Znowu jest to samo ściągłem nowego minecrafta 1.2.5 i chyba z 10 x-ray-ów i mod-ów z różnych stron internetowych i dalej to samo gówno.Dalej ten sam pieprzony problem z czarnym ekranem. POMOCY !!!

Kiepski cheater pff

Nie słuchaj ich, forum jest w szczególności o cheatach.

Najnowszą wersją jest 1.3.1, więc pod tą ściągnij ModLoader i X-Ray na 1.3.1 z minecraftforum.net, wgraj i następnie usuń folder meta-inf w minecraft.jar, powinno zadziałać.

Jak nie uda się, zarzuce Ci linka do pobrania z wgranym.

Moderator propagujący piractwo?

Opublikowano

Gdzie tutaj widzisz piractwo? W pobraniu X-Ray, czy ModLoadera? o.O

Tutaj masz xray z minecraftforum:

http://www.minecraftforum.net/topic/639823-131x-ray-n-dtdb/

Tutaj modloader:

http://www.minecraftforum.net/topic/75440-v131-risugamis-mods-preliminary-updates/

Opublikowano
o.O Sam nie lubię chiterów nie mam chitów ale mod ma rację ... Pisze przecież pod takim napiskiem "MPCforum.pl" taki napisek "multi player cheats" .To jest forum szczególnie o chitach a więc nie mydlcie użytkownikom oczu a jeżeli już to zrobicie to pomyślcie zanim gdziekolwiek się zarejestrujecie do czego dane forum jest przeznaczone ... A jeżeli chodzi o temat to z tego co wiem to tak jak mod napisał wystarczy . Ale pamiętać o meta-inf to jest najważniejsze !
Opublikowano

Kiepski cheater pff

Moderator propagujący piractwo?

genious! wiesz co znaczy nazwa? multi player cheats_updated a w samym forum na głównej jest zakładka cheaty więc nie wiem o czym mówicie a jak jakieś wąty pisać do globala i się okaże

@Spluer można link prosić?

300 350 400 500 1000

Opublikowano

genious! wiesz co znaczy nazwa? multi player cheats_updated a w samym forum na głównej jest zakładka cheaty więc nie wiem o czym mówicie a jak jakieś wąty pisać do globala i się okaże

@Spluer można link prosić?

Prosz.

http://www.youtube.com/watch?v=vrvaZCcvP0A&feature=related

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...