Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]X-ray i mod

Th&nker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ja znowu w sprawi x-ray-a i mod.

Znowu jest to samo ściągłem nowego minecrafta 1.2.5 i chyba z 10 x-ray-ów i mod-ów z różnych stron internetowych i dalej to samo gówno.Dalej ten sam pieprzony problem z czarnym ekranem. POMOCY !!!

Opublikowano

Usunołem wkleiłem, był czarny ekran.Puźniej nie usunołem i dalej był czarny ekran.I puźniej wklejałem to osobno i razem i dalej to samo.

Opublikowano

Co do xray, to miałem ten samo problem - ale problem wynikał z tego iż nie działał (xray) poprawnie. Dlatego miałem b-window. A tak przy okazji - jakim cudem najnowszy 1.2.5 jak teraz new jest 1.3.1 ?

Opublikowano

Nie słuchaj ich, forum jest w szczególności o cheatach.

Najnowszą wersją jest 1.3.1, więc pod tą ściągnij ModLoader i X-Ray na 1.3.1 z minecraftforum.net, wgraj i następnie usuń folder meta-inf w minecraft.jar, powinno zadziałać.

Jak nie uda się, zarzuce Ci linka do pobrania z wgranym.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Siema ja znowu w sprawi x-ray-a i mod.

Znowu jest to samo ściągłem nowego minecrafta 1.2.5 i chyba z 10 x-ray-ów i mod-ów z różnych stron internetowych i dalej to samo gówno.Dalej ten sam pieprzony problem z czarnym ekranem. POMOCY !!!

Kiepski cheater pff

Nie słuchaj ich, forum jest w szczególności o cheatach.

Najnowszą wersją jest 1.3.1, więc pod tą ściągnij ModLoader i X-Ray na 1.3.1 z minecraftforum.net, wgraj i następnie usuń folder meta-inf w minecraft.jar, powinno zadziałać.

Jak nie uda się, zarzuce Ci linka do pobrania z wgranym.

Moderator propagujący piractwo?

Opublikowano
o.O Sam nie lubię chiterów nie mam chitów ale mod ma rację ... Pisze przecież pod takim napiskiem "MPCforum.pl" taki napisek "multi player cheats" .To jest forum szczególnie o chitach a więc nie mydlcie użytkownikom oczu a jeżeli już to zrobicie to pomyślcie zanim gdziekolwiek się zarejestrujecie do czego dane forum jest przeznaczone ... A jeżeli chodzi o temat to z tego co wiem to tak jak mod napisał wystarczy . Ale pamiętać o meta-inf to jest najważniejsze !
Opublikowano

Kiepski cheater pff

Moderator propagujący piractwo?

genious! wiesz co znaczy nazwa? multi player cheats_updated a w samym forum na głównej jest zakładka cheaty więc nie wiem o czym mówicie a jak jakieś wąty pisać do globala i się okaże

@Spluer można link prosić?

300 350 400 500 1000

Opublikowano

genious! wiesz co znaczy nazwa? multi player cheats_updated a w samym forum na głównej jest zakładka cheaty więc nie wiem o czym mówicie a jak jakieś wąty pisać do globala i się okaże

@Spluer można link prosić?

Prosz.

To jest ukryta treść, proszę

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...