Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rivendel

jedi6667

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin tego serwa ładnie poleciał w tzw h..ja, bez ostrzeżenia wyłączył serwer, kilka tygodni grania poszło na marne, ciekawe ile osób wywaliło kasę na serwer a teraz nic z tego nie mają, myślałem że są bardziej ogarnięci ale zmieniłem zdanie.

Powodzenia z nowym serwerem ale nie zagram na nim a do tego dam anty reklamę tego serwera dla potomnych żeby nie dali się nabrać jak inni.

Pozdrawiam nieogarniętego gościa od tego serwa.

Opublikowano

Czytałeś jego post? Z niego wynika, że to nie jest jego wina, tylko serwerowni.

Sm mają zostać zwrócone. Fakt, że to nie jest fair, ale wszystko się mogło zdarzyć.

Trochę zrozumienia.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Admin tego serwa ładnie poleciał w tzw h..ja, bez ostrzeżenia wyłączył serwer, kilka tygodni grania poszło na marne, ciekawe ile osób wywaliło kasę na serwer a teraz nic z tego nie mają, myślałem że są bardziej ogarnięci ale zmieniłem zdanie.

Powodzenia z nowym serwerem ale nie zagram na nim a do tego dam anty reklamę tego serwera dla potomnych żeby nie dali się nabrać jak inni.

Pozdrawiam nieogarniętego gościa od tego serwa.

Człowieku czy jego winą jest to że hosting padł i że połowa danych z dysków została usunięta ?

Kasę którą ludzie wsadzili w ten serwer odzyskają w postaci SM.

Poczytaj trochę a zdobędziesz + do mądrości i nie będziesz pisał takich durnych tematów.

Ile ty wgl masz lat ? 10? Góra 12

BDrwh.png?1

Sygnaturka by FructoN.

FructoN jest tylko jeden.

Opublikowano

ehh żałosne ... Ile osób wywaliło kasę na serwer i nic z tego nie mają ? Nikt im nie kazał wydawać kasy na serwer i prawdę mówiąc i tak nic w tego nie mieli i nie mieli by bo co niby ? Lepsze piksele ? W regulaminie każdego serwera pisze że jest to dobrowolna 'ofiarą'

...

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...