Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania

CappyBG8877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1

Czy BH jest dozwolone?

a) Jasne, przecież odgrywam wysportowaną postać

B) Tak, przecież nie mam czasu na grę, a muszę szybko dojść do zaplanowanego miejsca

c) Ja mogę, bo jestem nowy, mam świetną wymówkę i lubię sobie poskakać

d) Kategorycznie zabrania się robienia BH, gdyż jest to bug i jest to karane

2

Lubujesz grę w organizacjach przestępczych, chcesz dołączyć do jednej z nich - co robisz?

a) Napiszę kłamstwa na /report, żeby dodali mnie do organizacji. Przecież nikt tego nie sprawdza.

B) Sprawdzę na forum, kto jest liderem danej organizacji, następnie wyślę mu wiadomość poprzez /w z prośbą o przyłączenie do gangu.

c) Zacznę kręcić się w terenach, gdzie rezyduje owa organizacja, postaram się podejść do nich całkowicie IC.

d) Gdy spotkam członka tej organizacji, zapytam go na /b, czy byłby w stanie przyjąć mnie do frakcji.

3

Na czym polega nijaczenie postaci?

a) Jest to wielokrotne dołączanie do tej samej organizacji celem zdobycia wyższej pensji.

B) Jest to zmienianie celów zamierzonych postaci, a co za tym idzie - udawanie się do wielu organizacji, raz policjant, raz ścigant, raz redaktor.

c) Jest to dochodzenie jedną postacią do organizacji oraz firmy naraz.

d) Żadna z podanych odpowiedzi nie jest poprawna.

4

Jesteś policjantem-detektywem, pracujesz nad sprawą mafii. Dowiedziałeś się, że na pewnej imprezie prawdopodobnie znajdzie się osobnik odpowiedzialny za liderowanie ową mafią. Co robisz?

a) W sposób IC rozglądam się, dopytuje osób na imprezie o różne informacje, jeżeli mam pewne podejrzenia, postanawiam aresztować podejrzaną osobę.

B) Sprawdzam na forum w sekcji "Lista Grup" ową mafię, następnie patrzę, kto ma przy nicku charakterystyczne (L). Potem już tylko sprawdzam, czy dana osoba jest na imprezie i aresztuje ją.

c) Postanawiam aresztować osobę, która wyróżnia się z tłumu poprzez nick nad głową charakterystyczny, typowy dla włoskich mafii.

d) Upewniam się, że to on pisząc do niego na /w. Muszę być pewny, bo jak nie to stracę posadę.

5

Co usprawiedliwia Cie do wykonania PG?

a) Usprawiedliwia mnie to, że jestem katolikiem

B) Jestem członkiem organizacji takiej jak LSSD (Los Santos County Sheriffs Department) lub LSPD (Los Santos Police Department)

c) Znam dwóch administratorów

d) Jestem nowy i mogę się porządzić

6

Grasz w Police Department, rozgrywa się szybka akcja, potrzebujesz, aby ktoś szybko do Ciebie podbiegł. Co robisz?

a)Piszesz danej osobie na /w, żeby szybko przybiegła, bo jest ważna sprawa.

B) Przeprowadzasz akcję, a następnie korzystasz z radia celem wezwania owej osoby do siebie.

c) Odgrywasz akcję, a następnie piszesz danej osobie na /o żeby przybiegła, bo potrzebujesz pomocy.

d) Wszystkie odpowiedzi są poprawne.

7

Zostałeś porwany przez jeden z lokalnych gangów ponieważ wszedłeś im w drogę, co zrobisz?

a) Nie zważając na wszystko zacznę uciekać, mimo to iż mam zakneblowane ręce i nogi.

B) Poddam się bo wiem iż jest ich więcej i są uzbrojeni, będę postępował według ich poleceń.

c) Oddam im całą gotówkę, poproszę o zablokowanie postaci.

d) Będę utrudniał akcję tak by zdenerwować graczy, po akcji wejdę na forum i napisze skargę za ICH grę non-rp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...