Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek

Krael:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dokładnie o tej grze ale spróbuję ci pomóc , bo bez pomocy nie przeżyję ;)

Tak jeżeli chodzi ci o rejestrację i download to wejdź w ten link: http://maplestory.nexon.net/

I teraz zejdź troszeczkę niżej i popatrz po lewej stronie masz 2 niebieskie prostokąty (no po prostu przyciski) I tam masz przycisk DOWNLOAD GAME (pobierz grę) i niżej SIGN UP NOW! (zarejestruj się teraz )Żeby się zarejestrować napisz swój Email w pierwszym oknie a w drugim napisz go jeszcze raz (Potwierdź) A żeby pobrać naciścij Download Game i ci się pobierze instalator i jak go otworzysz to ci się zacznie pobierać :)

Myślę że pomogłem :) jak tak to możesz dać like :) To nic nie boli :D

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

emmm wszystko pięknie ładnie, ale podałeś mu linka do "Globala" który ma blokadę dla Europejczyków ;)

http://maplestory.nexoneu.com/

link dla Europejczyków ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Global nie ma blokady, przynajmniej ja pykam bez blokady.

Jeżeli to nie tylko ja mogę grać, to nie graj na EU. Tam jest masa exploitów, bugów i hacków. Cała ekonomia jest zapsuta. Graj na globalu, odwiedź "southperry" kropka PL, dowiedz się gdzie grają Polacy. =)

Sygnatura.

Opublikowano

emmm... jeśli masz konto z przed blokady, to możesz grać, zrób nowe konto i spróbuj.

do tego jeśli narzekasz na exploity, boty,bugi itp. to chyba fora pomyliłeś ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Widzę ze grasz w Maple Story :D Najlepsza gre 2d czy byś chcial ze mna zrobic gildie na Maple Story Global Swiat Windia ? szukam Polakow i zrobimy dobra Polska Gildie ? kase sie pozbiera ja mam konto od 5 lat to mam jakies drobniaki lecz mnie raz okradziono nie wiem co sie stalo zabrali wg 8 att i 100 mln ale cos jeszcze mam :D scrolle itp :) Odpisz

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...