Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MINESHAFTER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie żaden plugin tylko wystarczy że wejdziesz w plik o nazwie "server.properties" jest w tym folderze obok bukkit'a i folderu plugins. Teraz wystarczy że zmienisz z "online-mode=false" na "online-mode=true".

Opublikowano

ale wtedy moga wchodzic gracze z premium i mineshafterem zawsze a ja chce aby gracze z mineshafterem mogli wejsc tylko gdy sa na whitelist a premium moga zawsze a no-premium wogole

14alk4m.jpg
Opublikowano

po pierwsze jak to jest na true to tylko premium może wejść na server a ci z mineshafterem nie. Musisz wgrać do twojego bukkit'a pliki z minesaftera dla servera. Masz to cały poradnik:

Opublikowano

tak niestaty się nie da.

Jeszcze takie małe coś na serverze na przykład skkf'a jest takie coś tylko że gracze z kontem minesafter muszą wysłać sms'a ale do rzeczy wydaję mi się że to autorski plugin ale jęsli się myle to ktoś inny ci może pomoże. Ja już niestaty nie mam pomysłu jak to zrobić sproboj sobie wygooglować może coś znajdziesz.

Opublikowano

No nie powiedział bym , taka możliwość jest na serwerze huśka , także dołączam się do pytanie czy istnieje taki plugin czy trzeba go jednak napisać ?

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...