Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SV Pro 11

Remzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie - jak usunąć całkowicie Sony vegasa, abym mógł po ponownym zainstalowaniu znów zaznaczyć "Trial Version"?

Proszę o jak najszybszą odpowiedź ;_)

Pozdrawiam, Remzoo.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Hm. Chodzi Ci o to, aby zainstalować go ponownie jako trial ? Jeśli tak to:

Uruchom -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> WOW6432Node -> Sony Creative ... -> I usuwasz chyba cały ten folder

^^ -> Restart kompa :D

Nigdy nie robiłem tak, ale chociaż podałem Ci dokładny wpis w rejestrze. ;f

he?

Opublikowano

Wejdź rejestr i usuń wszystko co związane z sony vegasem. To samo zrób z plikami które czasem zostają po odinstalowaniu. Innego sposobu nie ma. Po prostu usuwasz wszystko co tyczy sie sony vegasa.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Tak, ale nie chce mi się szukać po tych wszystkich folderach ;\ Może podasz dokładną lokalizację plików sv które zostaja po odinstalowaniu?

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Skąd ja mam to wiedzieć... Jak Ci tak zależy to poszukaj zamiast czekać aż ktoś Ci wszystko napisze. Jest taka opcja w windowsie która wyszukuje Ci pliki. Wystaryczy wpisać ich nazwę :) start->uruchom->%appdata% adobe->sonyvegas. Zgaduje że coś tego typu tam będzie. I tam gdzie instalowałeś veagasa też. Jak to nie pomoże to format.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...