Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Warto kupić b2k?

Masalkov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto kupić dodatek do Battlefield 3 Powrót do Karkand ( Back to Karkand ). Cena tego dodatku wynosi 35 zł na allegro od pewnego sprzedawcy cd keyow.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

close quarters jest jak cod.. Więc pewnie nie kupie.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Tak posiadam fajne ale lepiej premium kupic za 200 zl

Jestem Polakiem ... ale urodziłem się w USA .

Mówię po Polsku ... ale ucze się Angielskiego.

Kibicuję polskiej reprezentacji ... Ale uwielbiam Arsenal...

Opublikowano

@up ja osobiście kupiłem za 135zł

CQ - dobre na szybkie rundki, normalny tryb (nie gun master) i można łatwo podbić kille, np na unlock dodatków

B2K - w sumie, opłaca się i to bardzo, sam BF jest dobry, ale z tym dodatkiem, o wiele przyjemniej się gra, 4 mapki i chyba 8 broni, ale te 4 mapki są naprawdę świetne, jeśli już nie chcesz premki kupować, to jak chcesz polecam skusić się na B2K

Opublikowano

close quarters jest jak cod.. Więc pewnie nie kupie.

No czy Wy kurwa patrzycie na rozmiar map? nie porównojcie BF'a z COD'em debile, no normalnie przybije Ci piątke krzesłem w łeb i dobiję stołem.

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

Jak masz zamiar kupić te b2k, to osobiście polecam kupić premium na allegro. Ja kupiłem za 99 zł i wszystko pięknie działa :3

Masz o 50zł drożej, ale za to 5 dodatków (do tej pory tak naprawdę tylko 2, ale jak będą wychodzić kolejne będziesz miał 2 tyg. dostęp wcześniej, czyli taki "headstart") + bonusy.

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

@up. ale na allegro nigdy nie masz 100% pewności, że klucz będzie ci działał cały czas, bo równie dobrze mogłeś trafić na taki co podziała kilka dni. Ja kupiłem za 135zł ale za to miałem 100% pewności, że będzie ok. Nawet jeśli by coś było nie tak, to mogę reklamację dać, nawet na taki elektroniczny klucz. Wtedy albo zwracają ci pieniądze, albo nowy klucz wyślą

@2up. trochę kultury, człowieku...

Opublikowano

Tanie klucze na allegro to zazwyczaj ruskie klucze które są kupowane z kradzionych kart kredytowych... Jeśli posiadasz taki klucz twoje konto może zostać zbanowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...