Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sezon 3

DeepSea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy moze ktos widzial jakies potwierdzone dane na stronie lol-u, bo ja jakos nie widzialem :/

@up Like :)

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Opublikowano

Był filmik wrzucony na yt przez Riot, w którym jest zapowiedź 3 sezonu na rok 2013. Pozdrawiam

Co za bzdura... film wrzucony przez Riot to zapowiedź Intel Extreme Masters który odbędzie się w trzecim sezonie.

Co do tematu - 11 października rozpocznie się Sezon 3.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

i co w tedy rankedy od 0 ? bo nie grałem rankedów przed sezonem 2

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Resetuja punkty elo, ale gdzies slyszalem ze im wieksze elo pod koniec sezonu tym wieksze starowe na poczatku nowego

.. Nie wiem gdzie tak słyszałeś, ale to totalna bzdura.

Na początku sezonu wszystko jest resetowane, masz 1200 ELO i czyste konto rankedów.

Im większe ELO pod koniec sezonu tym lepsza nagroda.

League of Legends

Opublikowano

Tak jak mowi

.. Nie wiem gdzie tak słyszałeś, ale to totalna bzdura.

Na początku sezonu wszystko jest resetowane, masz 1200 ELO i czyste konto rankedów.

Im większe ELO pod koniec sezonu tym lepsza nagroda.

Nie wiem dokladnie kiedy bedzie 3 sezon po Wielkim turnieju Lol'a tylko tyle wiem bo bylem w 1 turnieju :P(mi sie wydaje pod koniec Wrzesnia !)

Co do Pkt ELO wszystkie pkt zamieniaja sie w nagrody takie jak Rp Ip IP za wygrane mecze oraz czasowe do 7 dni innych nagrod nie znam bo nigdzie nie pisali co takiego dostawali a te informacje mam z innych forum gry i od kumpli :P

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Tak jak mowi

Nie wiem dokladnie kiedy bedzie 3 sezon po Wielkim turnieju Lol'a tylko tyle wiem bo bylem w 1 turnieju :P(mi sie wydaje pod koniec Wrzesnia !)

Co do Pkt ELO wszystkie pkt zamieniaja sie w nagrody takie jak Rp Ip IP za wygrane mecze oraz czasowe do 7 dni innych nagrod nie znam bo nigdzie nie pisali co takiego dostawali a te informacje mam z innych forum gry i od kumpli :P

Nagrody za 2 sezon nie są jeszcze znane to po pierwsze. Za sezon 1 nagrodami były skórki i odznaczenia w profilu, więc Twoi koledzy posiadają błędne informacje.

League of Legends

Opublikowano

Sprawiedliwy nie wiem co ty pier...., ale za elo dostaje się obramówki do profilu oraz skiny :) brąz bodajże poppy, srebro jakiś wukong, złoto nie pamiętam, a za platyne chyba skin do anivii. (plotki bardzo prawdopodobne)

a rankedy nie resetują się kompletnie do zera. jeżeli ktoś grał w sezonie 1 i miał resetowane elo, to wie, że jeżeli miał to elo trochę wyższe, to zeszło trochę w dół, ale nie do 1200 :)

przykład ? shushei. miał koło 2100 elo, po zmianie spadło mu do 1500 ;)

mogę się mylić, ale nie sądzę, żeby KAŻDEMU zresetowali do 1200

Opublikowano

Dobrze mówi jak się zresetuje to co 1000 elo z 2000elo będzie grał.? Przegrane same by były.

Musi być większy start elo dla tych którzy mają je większe.

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

A tak przy okazji bo man dopiero 24 lvl to ile mniej wiecej elo dostaje sie za 1 wina i co sie dzieje w przypadku lose'a ?? I jak to wgl bdzie z tymi nagrodami, co np. bdzie za 1250 elo ?

Opublikowano

Ludzie rankedy się nie resetują omg.... zapisaną zostaną w historii sezonu 2. W sezonie 3 startuje sie z 1200 ELO i walczysz by być najlepszym w sezonie 3, twoje elo z 2 zostanie na zawsze.

@up zależy od długości rozgrywki średnio +/- 11-20 ELO za gre. Za 1250 elo nic nie ma...jako tako dostaje się odznaki podsumowujące przyznawane pod koniec sezonu (tak było po 1 sezonie). Na 30 raczej powinno sięgrać same rankdy, nie roumiem ludzi co w ciągu roku grali np. 6-10 rankedów z czego większość wygrali, gram tylko normale jak na rankedach bonusu nie wykorzystam. Obecnie jest troche źle, mam 102 wygrane a 111 przegranych i ok.1184 ELO na 2 koncie.

Opublikowano

A tak przy okazji bo man dopiero 24 lvl to ile mniej wiecej elo dostaje sie za 1 wina i co sie dzieje w przypadku lose'a ?? I jak to wgl bdzie z tymi nagrodami, co np. bdzie za 1250 elo ?

Nagrody za 2 sezon nie są znane ale za 1250 w poprzednim sezonie dostawało się tylko "brązowy sztandar w profilu".

Jak zaczynasz grać rankedy to na początku masz ELO BOOSTA. Jak przegrasz kilka rankedów na start to masz lipę, bo dzięki niemu szybko spadniesz na 900-1000 ELO.

Lecz jeżeli będziesz wygrywał od samego początku, to po ok 40 winach i 1-2 porażkami możesz być już w topce z ELO 2000 +.

@up

11-20 bez elo boosta.

30-40 z elo boostem.

League of Legends

Opublikowano

Wlasnie ogladam turniej IPL FACE OFF : w San Francisco

W reklamie pisalo Season 3 wkrotce w 2013 roku WTF teraz nie wiem kto ma racje :D

moglem zrobic ss i wstawic ale nie pomyslalem jak ktos chce ogladac turniej macie link

http://tournaments.leagueoflegends.com/ipl-faceoff

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...