Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cheaty na Windows 7

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Pobrałem hacka ESP stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/678928-esp-clear-screenshotsamxx/

Jednak mam z nim problem na Windows 7. Odpalam najpierw cheat w trybie zgodności z Win XP Service Pack 3 jako administrator, a potem countera i i tak ESP nie działa poprawnie. Przy innych cheatach typu WH gdy np. klikam injection to CS przechodzi wielką ścinę i crash, po czym muszę wyłączyć aplikację z Menadżera Zadań. Co muszę zrobić, co pobrać? Na początku ładnie ESP działał, ale po formacie już nie. Sterowniki do karty graficznej, etc są aktualne.

PS. ESP + Clear Screenshots nie działa ani w oknie, ani w pełnym ekranie na D3D.

Opublikowano

Albo jesteś idiotą, albo nabijasz posty. Mówię, że nie działa ani w oknie (Windows Widescreen), ani w pełnym ekranie. Czekam na odpowiedź kogoś kto ma Windows 7 lub zna rozwiązanie.

PS. Przed formatem było wszystko OK. Teraz włącza się i raz widać te prostokąciki modeli, ale tylko na początku. Potem znikają tak jakby cheat się wyłączył.

Opublikowano

Przecież zrobiłem tak samo... odpaliłem w oknie, rany Boskie! Czy może mi ktoś inteligentniejszy pomóc czy tylko osoby chcące nabić post, nieczytające moich wypowiedzi?

Opublikowano

Net framework?

Zmiana rozdziałki na 800x600, może pomoże, cl_minmodels 1

Tak pisało na innym forum, więc może i tobie pomoże.

@down-

Ty też wypierdalaj! Miał rację, a po za tym zgodność to podstawa na WIN 7 +CS 1.6

Więc won znawco!

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...