Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Równy poziom DMG postaci?Jaka postać najleprza?

Zumaari™

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby na serwerach prywatnych wyrównano dmg postaci?

2. 2. Jaka najleprza twojim zdaniem jest posta? do pvp?

3. 3. Jaka najleprza posta? do expa?

• Szaman Smok
    • Szaman Leczenie
    • Ninja Dagger
      0
    • Ninja Archer
      0
    • Woj Body
      0
    • Woj Mental
    • Sura Wp
    • Sura Bm
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Mam do was pytanie.Czy chcecie aby wyrównano poziom DMG magii,zarówno jak i z buta?Czy waszym zdaniem warto coś takiego zrobić?Chcielibyście żeby podwyższono DMG postaci,albo obniżono?

Jaka waszym zdaniem najleprza postać jest do PvP,a jaka do PvM?

Jest to dyskusja, więc proszę abyście się wypowiadali pod tematem,oraz głosowali w naszej ankiecie związane z tematem.

PS:Jeśli się temat podoba daj lubie to.To nic nie kosztuje

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

to ja ci powiem tak. wyrownac dmg? bezsens i tak sa wyrownane jak sie staty rozda, kazdy ma tyle samo.....

najlepsza postac pvp? Jesli ma sie pro eq to woj body, jesli nie to sura BM

Najlepsza exp - wp

PS. ide pobiegac

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Chodzi mi oto,aby np. rozproszenie magii waliło tyle co np uderzenie miecza.Albo zasadzka waliła tyle co duchowe uderzenie.

Chodzi mi,także oto aby sztylety miały podobne dmg do 2 łapek

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Chodzi mi oto,aby np. rozproszenie magii waliło tyle co np uderzenie miecza.Albo zasadzka waliła tyle co duchowe uderzenie.

Chodzi mi,także oto aby sztylety miały podobne dmg do 2 łapek

2ręka ma duże dmg ponieważ walka nią jest powolna natomiast ninja ze sztyletami jest bardzo szybka i tu się "wyrównuje" dmg.

Jeśli chcesz równego dmg to stwórz swój serwer i rób co tylko ci się chce.

pvp - ninja z łukiem | heller

pvm - wp | body.

Człowieku ja otworzyłem o tym tylko dyskusje i pytam się was-użytkowników mpc forum,czy chcieli aby coś takiego było wprowadzone do świata metina.Wogóle na kilku serwerach jest coś takiego,że sztylety mają większy dmg od np.2 łapek

to na pewno te serwery są super dopracowane pod każdym względem.

Opublikowano

Człowieku ja otworzyłem o tym tylko dyskusje i pytam się was-użytkowników mpc forum,czy chcieli aby coś takiego było wprowadzone do świata metina.Wogóle na kilku serwerach jest coś takiego,że sztylety mają większy dmg od np.2 łapek

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Nie, nie chciałbym bo to bez sensu. Mental 2reczna walnie ci hita a ninja w tym samym czasie walnie ci 5 hitów. Do tego taki sam dmg broni i ninja jest niepokanana.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

I o to chodzi,że teraz ninja i szaman to na połowie serwerów najsłabsze postacie.

Widocznie mało grasz w metina lub po prostu ludzie nie potrafią nimi grać. Twój post to czyste kłamstwo.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Widocznie mało grasz w metina lub po prostu ludzie nie potrafią nimi grać. Twój post to czyste kłamstwo.

Uwież mi gram długo w metina.Jak chcesz wymienię ci kilka takich serwerów.Diamond MT2,MT2.ir,Pandora MT2.A na niektórych serwerach jest odwrotnie min. na IMETIN

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

I o to chodzi,że teraz ninja i szaman to na połowie serwerów najsłabsze postacie.

Mało który serwer dodając nowe przedmioty myśli nad ich dmg. Wstawiają byle jakie wartości bez przemyślenia tego.

Każda dobrze rozwinięta postać dobrze radzi sobie we wszystkim tylko jeszcze ktoś ogarnięty musi za nią stać.

@Uwież mi gram długo w metina.

Staż gry nie odnosi się adekwatnie do umiejętności

Opublikowano

Uwież mi gram długo w metina.Jak chcesz wymienię ci kilka takich serwerów.Diamond MT2,MT2.ir,Pandora MT2.A na niektórych serwerach jest odwrotnie min. na IMETIN

Grałem na większośći z nich i postacie są tam wyrównane. Masz lepsze eq - wygrywasz. Naprawdę nie wiem dlaczego tak uważasz.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Najleprza < facepalm. Nie ma i nie bd równych szans od cb zależy jak grasz postacią.

Pvp - zależy od cb.

exp- WP

sygnatura1w.png

Bywalec
Opublikowano

Zrobiłeś błąd ortograficzny w temacie,zamiast "najlepsza" napisałeś "najleprza" <facepalm>.

Wszystkie postacie są wyrównane,wszystko zależy od ekwipunku, wartości broni na danym serwerze.

Lecz moją ulubioną postacią jest Szaman.

Opublikowano

Ten dział służy do dyskusji na temat innych serwerów lub tworzenia zapowiedzi.

Cls

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...