Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Click Bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest taka stronka, nazywa sie a d f . l y (mpc blokuje), dzięki której można zarobić kasę klikając w Skip AD. Czy jest możliwość zrobienia Klick Bota który otwierałby np 100 kart na Firefoxie, właził na stronkę, klikał Skip AD i tak w kółko? Jeśli to możliwe, mógłby ktoś coś takiego zrobić jeśli tylko leży to w granicach jego możliwości? I prosiłbym o zaznaczenie w kodzie miejsca w które mam wpisać mój link.

Opublikowano

Heh, chodzi Ci o bota który będzie odwiedzał 10 tyś. razy stronke i dostaniesz 4$ co nie ? Nie ma tak dobrze ;).Stronka zapamiętuje IP komputera.Musiałbyś non stop resetować router czy co tam masz :D

Dziś IP zapisuje każda, ale to absolutnie każda stronka ;).Myślisz że Team MPC nie wie kto na jakim IP odwiedza? ;D - Nie wspominając o innych lepszych forach czy to stronkach

5gubmKI.png

Opublikowano

denerwują już nie mnie tylko te pytania. Co chwilę questy odnośnie click bota do metina albo coś podobnego. Weź chłopie chwyć się za czytanie tutoriala a będziesz z siebie zadowolony że to ty coś zrobiłeś.

Opublikowano

denerwują już nie mnie tylko te pytania. Co chwilę questy odnośnie click bota do metina albo coś podobnego. Weź chłopie chwyć się za czytanie tutoriala a będziesz z siebie zadowolony że to ty coś zrobiłeś.

Ale jemu chodzi o click bota na stronce a d f . l y - A tam jeśli bot miałby również funkcje odświeżania czy też cofania raczej, to za każde 10 tyś. wizyt dostaję się 4 $ oraz bez konta bankowego dużo nie zdziałasz.

5gubmKI.png

Opublikowano

@UP

no ale i tak trzeba mieć proxy czy coś na zmienania/ukrycie IP,chyba nie chodzi tu tylko o refreshowanie strony? a najlepsze jest to że on łamie regulamin i nie tylko on ,ostatnio pojawiają się tematy typu, zrób mi expbota co będzie mi lootał ,potował i chodził na bossy, wszysco coś chcą ale dać od siebie to już nie.

Opublikowano

na adfly nie działa proxy , za samo używanie konto jest banowane po jakimś czasie

serwery IP dla programów typu hideIP też są banowane czyli bezsens takiej działalności

zresztą serwer nalicza 1 klik na 24h z jednej KLASY IP czyli XXX.XXX.XXX.1 do XXX.XXX.XXX.256 zliczy tylko raz jako jeden klik czyli bezsens serwerów VPS itp

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Blah, ale gość ciągle nie ma odpowiedzi...

@topic:

Panie, jeśli chcesz się za takie coś zabrać, to z łaski swojej otwórz Helpa AutoIT (odpal SciTE, i kliknij F1), i poczytaj o funkcjach z biblioteki IE.au3

Tyle z mojej strony :)

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...