Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć wirusy

Twistekxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema

Otóż mam taki problem mam na kompie kilka wirusów i nie mogę ich usunąć ich ;)

Mimo że je skanuje antywirusem i pisze że został usunięty/wyleczony to jak zacznę ponownie skanować kompa to dalej są. Używam pandy bo inne nie da się zainstalować albo uruchomić. Nie mogę tylko zainstalować antyvirusa ale inne programy też się nie chcą instalować :), kiedy klikam na instalator nic się nie dzieje -.-

jest jakiś sposób że ich się pozbyć poza ponowną instalacją systemu ?

XPA9.png

Opublikowano

@UP

Ty podałeś najprostszy o ile ktoś się nie boi robić formata...

@TOP

Nagraj jakieś live CD z antyvirusem i włóż do cd-romu zabotuj i antyvirus wywali wirusy bez uruchamiania systemu :)

PS: Panda tak samo jak avast to shit.... Zainstaluje Microsoft security essential :) jest za free :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

I co z tych logów i tak będzie musiał zrobić albo formata albo nagrać live cd nic to nie zmieni..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...