Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu lub mapy escape/parkour pod bukkit multiplayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Wgrałem mapy parkour i escape na serwer bukkit, ale jak ktoś wykona mapa trzeba ja przekonwertować jeszcze raz (zrobione zadanie, zniszczone rzeczy), więc te mapy nie nadają się na taki serwer. Istnieje jakiś plugin gdzie ustawia się odnowienie np. spadniętych klocków (pułapka) co nowe przejście mapy? A może macie takie mapy escape/parkour bez niszczenia itp? Z góry dzięki.

Opublikowano

To jak ma ktos taki plugin albo zrobi taki co sie odnawia mapka co tyle ile wpiszemy w konfiguracji pluginu? Np. pułapki albo otwarte drzwi w mapce escape zeby sie zamknely tzn. wróciło wszystko do wczesniejszego stanu i zeby ten plugin byl kompatybilny z cuboidem bo jak mam wgranego cuboida i chce jeden, dwa klocki przeznaczyc do burzenia przez KAZDEGO na serwerze, to da sie tak? Wiem, mozna dac teren dla gracza/graczy, ale nie chce mi sie za kazdym razem chodzic po escape/parkour i dawac teren dla kazdego gracza do burzenia...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...