Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwny Crash

michz358

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z APB mogę gra do 20 minutach albo wcale jak gra to się zacina gra ale dźwięk w tle leci dalej potem robi się ekran zielono niebiesko czarny i nagrzewa się szybko komp i się wyłącza nie wiem dlaczego tak jest mam win7 64bit 4gb ram ddr3 1333mhz intel core i3 2 rdzenie 2.93 zasilacz 500W na c/ 20 gb wolnego miejsca ale mam na d/ zainstalowane a tam mam 300gb a karta graficzna to 1gb GeForce GTS 250 proszę o pomoc robiłem aktualizacje sterownik karty graficznej i gra prze PB

po zacięciu jest niebieski ekran z jakimiś danami i jest jakieś odliczanie na dole pshicial memory disk wtedy komp się nagrzewa do 80 i po odliczaniu się wyłącza o co chodzi z innymi grami tak nie miałem nawet z gta IV a to jest prawie identyczne przynajmniej damnie z grafiki

Opublikowano

Wyczyść kompa od środka z kurzu.

Przeczyść kompa i rejestr CCleanerem, wyłącz wszystkie zbędne procesy.

Mówisz, że aktualizowałeś sterowniki do karty graficznej, zaaktualizuj też sterowniki do karty dźwiękowej.

W innych grach masz normalnie, hmm, jeszcze coś później wymyślę, napisz czy to pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...