Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pliki By badar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszysktich serdecznie mam pliczki by badar wszystko jest ok ja sam gram i jest git ale inny nie ? jak zrobic aby grali inni pórbowałem wszystkiego i ciagle to samo .

Serwer imfo zmieniałem na nomrlna koncówke root tak samo zmienaięłm root i nastepnie pakowałem , ale jest problem ze metin nie chce sie odpalic pisze start again i nic sie nie dzieje i tak ciagle prosze o pomoc ? moze jak spórbuje odpalic jakism innym laucherem to pomorze ? i prosze o linki poleca +!

Opublikowano

launcher mc v2

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

odblokować porty w portmapie przed odpaleniem maszyny virtualnej + jak masz router to w routerze porty odblokować i powinno wszystko być ok

24b5car.jpg

Opublikowano

launcher mc v2

http://www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

odblokować porty w portmapie przed odpaleniem maszyny virtualnej + jak masz router to w routerze porty odblokować i powinno wszystko być ok

This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright. - nie da sie porpac masz jakis inny download ? prosze o pomoc w dlaszym ciagu .

Prosze pisac tu lub na gg :40807234

This file does not exist, the access to the following file is limited or it has been removed due to infringement of copyright. - nie da sie porpac masz jakis inny download ? prosze o pomoc w dlaszym ciagu .

Prosze pisac tu lub na gg :40807234

Sorki pobrałem ale ciagle nie dział jest start again i jak włacze i wyłacze to jest tak ciagle nie da sie właczyc metka , portmap wlaczony hamachi serwer root podmienione , server imfo edytowane na normalne ip o co b ? prosze o pomoc metek sie nie włacza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...