Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę Moderatora o przeniesienie tego tematu tam gdzie być powinien bo nie wiem czy dobrze z tym tematem trafiłem :D

Otóż mam problem z Framework a dokładniej 3 problemy czy Framework jest bezpieczny ??? Framework jest darmowy ??? I co Framework robi po zainstalowaniu . Proszę wszystkich o pomoc .

mca.png
Opublikowano

1. tak

2. tak

3. chcesz pobierac program i nie wiesz do czego sluzy? xD

Prosz:

Pakiet redystrybucyjny systemu .NET Framework zawiera wszystko, co jest potrzebne do uruchamiania aplikacji napisanych przy użyciu tego systemu.
System umożliwia tworzenie oprogramowania na urządzenia mobilne przy użyciu tzw.
"formantów mobilnych ASP.NET" (dawniej używano nazwy Microsoft Mobile Internet Toolkit),
obsługuje protokół IP w wersji 6 i klasy ADO.NET służące do macierzystej komunikacji przy użyciu protokołu Open Database Connectivity (ODBC) i komunikacji z bazami danych Oracle.
Umożliwia także stosowanie zabezpieczeń dostępu do kodu, aby dodatkowo zablokować i odizolować aplikacje ASP.NET.

Licze na lajka ;)

(: .ćyż usnes am eiN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...