Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mocnej na solotopa

RastamanxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yorick-Trudny do skontrowania + ludzie rzadko pickują te champy (Cho'gath itp.) (Zresztą ogarnięty yorick każdego zabije :) ). Sustain z E, slow z W i przyśpieszenie z Q :D . Ulti idealne do tf, puszczasz na Twojego ad carry i macie 2 ad ^_^ Ogólnie miażdży topa :)

.

Opublikowano

Bierz Yoricka. Skontruje każdego i po prostu miażdży solo topa. Ewentualnie polecę Ci Volibeara, bo IMO jak dla mnie najlepszy tank w grze. Wytrzymały, zajebisty pasyw i bardzo mocno hita jak na tanka.

91.jpg

Opublikowano

Bierz Yoricka. Skontruje każdego i po prostu miażdży solo topa. Ewentualnie polecę Ci Volibeara, bo IMO jak dla mnie najlepszy tank w grze. Wytrzymały, zajebisty pasyw i bardzo mocno hita jak na tanka.

Nie każdego. Cho kontruje Yoricka.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Wiem że Cho go kontruje i yorick ponoć słabnie w late myślałem jeszcze nad ta nowa postacią co tera wyjdzie reange czy jakoś tak co wy na to?

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Wiem że Cho go kontruje i yorick ponoć słabnie w late myślałem jeszcze nad ta nowa postacią co tera wyjdzie reange czy jakoś tak co wy na to?

Tak, Cho kontruje, ale tylko ogarnięty. Widziałem masę meczy, gdzie Cho dostawał po tyłku od Yorick'a. Co do nowej postaci, to radzę poczekać na nią i potem z kupnem. Bo ile razy to już było "OMG! Ale OP, wszystkich cisnę, OMG, OMG", a jak się kontrę znalazło, to zwykły champion jak cała reszta.

7m9a.png

Opublikowano

Yorick-Trudny do skontrowania + ludzie rzadko pickują te champy (Cho'gath itp.) (Zresztą ogarnięty yorick każdego zabije :) ). Sustain z E, slow z W i przyśpieszenie z Q :D . Ulti idealne do tf, puszczasz na Twojego ad carry i macie 2 ad ^_^ Ogólnie miażdży topa :)

Ech, też mogę napisać, że np, Ogarnięta ashe, da radę Yorickowi, każdy "ogarnięty" gracz da sobie rady.

Na solotopa, polecę Ci Kayle :

+ Melee i range

+ slow

+ heal

+ ulti, które daje niewrażliwość na wszystkie ataki przez 2-3s na nas, lub na kolegę z teamu

+ ogromny dmg

Opublikowano

Jeżeli chcesz postać trudną do skontrowania to bierz yoricka, bo jedyną postacią która go kontruje to trundle przez swój passyw, a cho gath może jedynie utrzymać linie bez przewagi z żadnej ze stron. Dla mnie jednak dobrym topowcem jest renekton, jednak ten nie ma late game, jeżeli sie nie nafeeduje. Ale jeżeli miałbym Ci coś polecić to kupuj irelie. Ma najsłabsze early w grze, ale w late game potrafi łatwo nadrobić i od 9 lvl robi już miazge. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...