Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd Smite

MrCzemuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dziś rano gra chodziła mi bez problemu, zagrałem jeden meczyk, a potem brat przejął stery przy komputerze. Oczywiście nic nie robił, tylko grał w grę. Swoją droga możecie pograć w Darsiders, fajna gra :)

Ale cóż, chciałem pograć, włączam grę i przy uruchomieniu Hi Rez Studio wywala mnie do pulpitu i pokazuje taki błąd:

failed to create the D3D9 Device! This can happen if the desktop is locked. Exting...

Wiecie co można zrobić?

Z reinstaluje grę i zobaczę czy coś działa.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

No to trzeba było najpierw zainstalować od nowa, a dopiero zakładać temat, bo znając życie będzie działać.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

No to trzeba było najpierw zainstalować od nowa, a dopiero zakładać temat, bo znając życie będzie działać.

No to twoje życie jest tak krótkie, albo go nie znasz skoro wysnuwasz takie wnioski.

Reinstall nie pomógł. Ale coś zmienił, teraz nie ma tego błędu. Jest błąd typu nie wysyłaj.

Potem wyskakuje Crash Dialog, załączę zaraz zdjęcie.

http://desmond.image...png&res=landing

Edit\\ Kurde... Nie wierze.... to jest niemożliwe..... pomógł restart....komputera heh :D

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Opublikowano

Na tym zdjeciu prawie nic niewidac Ale wydaje mi sie ze bylo cos tam napisane z ustawieniami moze cos sie stalo z karta graficzna no kurcze prawie nic nie widac na tym zdjeciu taka zla jakosc ;/

masz moj inny komentarz

Jeśli macie jakiś problem np: patch się nie wgrał w smite lub coś z ustawieniami to zróbcie tak wejdźcie w folder Smite i uruchomcie program HiRezGamesDiagAndSupport

Poczekajcie aż wszystko się zrobi i weź Restart Service(Jeśli to mały problem np: patch się źle wgrał lub coś się usunęło) lub Reinstall jeśli macie również inne problemy z gra lub patchem do gry to tak właśnie się naprawia grę i znowu można grac

taki poradnik jak ktoś ma problemy

ZA POMOC DAJCIE LIKE :)

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Na tym zdjeciu prawie nic niewidac Ale wydaje mi sie ze bylo cos tam napisane z ustawieniami moze cos sie stalo z karta graficzna no kurcze prawie nic nie widac na tym zdjeciu taka zla jakosc ;/

masz moj inny komentarz

Jeśli macie jakiś problem np: patch się nie wgrał w smite lub coś z ustawieniami to zróbcie tak wejdźcie w folder Smite i uruchomcie program HiRezGamesDiagAndSupport

Poczekajcie aż wszystko się zrobi i weź Restart Service(Jeśli to mały problem np: patch się źle wgrał lub coś się usunęło) lub Reinstall jeśli macie również inne problemy z gra lub patchem do gry to tak właśnie się naprawia grę i znowu można grac

taki poradnik jak ktoś ma problemy

ZA POMOC DAJCIE LIKE :)

Pomoc znikoma, ale chęć wielka. Problem został rozwiązany, w sumie to temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...