Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blue screen podczas formata

Lelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wszystkim, dostalem wczoraj laptopa do wgrania sterownikow, jednak system byl wybrakowany, mozliwe, ze wgrywanie jego zostalo przerwane, wiec bylem zmuszony wgrac go jeszcze raz. za pierwszym razem na poczatku bylo spoko, lecz pozniej wywalilo jakis blad o plikasz informacyjnych, nie pamietam juz dokladnie, wiec zrezygnowalem. zaczalem instalowac go z innej plyty, lecz wywala blue screen taki jak tutaj

http://forum.pcformat.pl/0x0000008E-plik-win32k-sys-Blue-Screen-i-restart-t

. wgrywam win xp pro sp2, moze jakies rady? parametrow dokladnie nie znam, wiem, ze jest to jakis stary komputer marki fujitsu siemens, z serii AMILO, prosze o jakas pomoc lub naprowadzenie do tego, gdzie szukac problemu. ; )
spongebob1.png

Opublikowano

@UP

Człowiku SP3 to jest service pack 3 czyli paczka poprawek jak ma samą paczkę zainstalować ??

@TOP hhmm może coś nie tak z hardware ? Ja jak mam problem z Windowsem a nie jestem dokońca pewnien czy to soft czy coś z podzespołami to zawsze wkładam płytkę z linuxem i już wiem co jest źle.. :) jeśli linux działa normalnie to znaczy że to coś nie tak z Widowsem :) Ściągnij jakąś tam dystrybucję i uruchom z płyty :)

@down: ale rozumiałem że on każe mu same SP3 wgrać :P albo zarzuć tam ubuntu :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

amilo mają dyski SATA i wymagana jest instalka z SP3 albo oryginalna z dowolnym sp i wgraną poprawką dla sata

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nastepny problem, otoz wywala cos z nieodpowiednia suma kontrolna obrazu z plikiem urlmon.dll

tym razem wgrywam juz win xp pro sp3

spongebob1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...