Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt]Jaka klasa.?

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciężko określić jedną... każda ma swoje wady i zalety :> Miło jest posnajpić snajperem, pobawić się C4 i moździerzem, ale np. fajnie jest wbić sztrumowcem na pełnym ogniu wprost na wroga. Mechanik to mistrz pojazdów, naprawia, niszczy czołgi, ale medyk też jest niczego sobie, renimacja kolegów, leczenie, duża siła rażenia, nawet na dystans np. MG36 seriami prawie jak snajpa. Ja osobiście najlepiej gram Snajperem z GOL Sniper Magnum + m1911 + moździerz/C4(zależna od sytuacji), ale lubię też mechanika, gdyż przydaje się w czołgu.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Pamiętam, jak grałem w BFBC2, to zawsze medyk był najlepszy. Miał najwięcej punktów. Ale najprzyjemniej grało mi się snajperem i mechanikiem.

Opublikowano

To waszym zdaniem jaka klasa JEDNA jest najlepsza? Bo mi np. żadną klasa dobrze się nie gra... ;p Więc prosze podajcie mi jaka klasa najlepsza i dlaczego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...