Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Support 4Story

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem bana nie wiem za co w grze 4story i próbuje to wyjaśnić z suportem. Gdy ja wysłałem e-mail oni odesłali mi informacje :Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia. Prosimy nie odpowiadać na tą wiadomość" Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tą wiadomością ?

Będę bardzo wdzięczny.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Oznacza to, że twoje zgłoszenie jest rozpatrywane przez inne, być może lepiej znające się na twoim problemie osoby. Team dzieli się na poszczególne szczeble, zgłoszenia wysyłane są do osób do tego uprawnionych, a z powodu tego, że np. nie umieli odpowiedzieć na to pytanie\problem zgłosili sprawę do team'u "wyżej". Nie martw się, na pewno niedługo ktoś Ci odpisze. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...