Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Problem ze spolszczeniem

michal101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy wrzucam spolszczenie do metin2 (nie patchowany) i instaluje na nim moda oraz odpalam nastepnie spolszczenie mam LOG...

Gdy wrzucilem spol do clienta Rykoxa tez log zainstalowalem rowniez potem moda i ponownie LOG prosze o pomoc

za pomoc +

Edit.

Mam nowego clienta i jak odpalam mam znowu loga tylko ze mam cos tam Sorry,Does your system no support 3D graphicks czy cos w tym sensie teraz oco chodzi >??

Opublikowano

czym niby jeszcze ? tym ze tam jest bot co uzywa pelek automatycznie ? w mh tez to jest ;] no i tym jeszcze ze mozesz tepnac kogos na mapke od wiekszego lv ;f

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

czym niby jeszcze ? tym ze tam jest bot co uzywa pelek automatycznie ? w mh tez to jest ;] no i tym jeszcze ze mozesz tepnac kogos na mapke od wiekszego lv ;f

Nie...tym, że tam są już serwery = nie trzeba pobierać clienta. Ile % ulepszenia u kowala, można tp swoje postaci w dt, kolorowe tagi na czacie, autologin jak i zapisanie passów, wklejanie tekstu do czatu, book reader, sb, opcja w party, limit yang jest większy i wiele więcej. Zatkało ? ^_^

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...