Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z SwichBotem od Padmaka v3

emillek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Ściągnałem sobie bota do zmiany bonów.Mój problem polega na tym:Właczam Injector szukam plik switchbotv3.dll.Gdy plik załadował Się wyskauje taki o to błąd:http://iv.pl/images/77089781478015798079.jpg

Aplikacja zamyka się,Wcześniej miałem bład z Pythonem dll.Wgrałem Go z Polskiego metina do clienta XenoxMt2,teraz jest błąd wyżej wymieniony.Kto pomoże rozwiązać poczęstuje Pluskiem :)

Opublikowano

Windows XP

Wcześniej miałem ten sam problem jak instalowałem Od Nowa Bililotekę Windows usunąlem przez dodaj lub usuń programy dwie bilioteki z 2010 roku i zainstalowałem tą która była napisana koło SwichBota.Niestety Nie pomogło

Wejdz na gg

Opublikowano

nie uruchamiaj Switchbotv3 - alter Injector tylko wloncz przez Switchbotv3 jako administrator jak wyskoczylo ci okienko to kliknij aktualiseren i wyszukaj swojego priva ma byc on oczywiscie juz wlonczony.

Ale na xp to chyba nie pociągnie :) biez laptopa i zmieniaj :D

I daj plusa :D

Opublikowano

na win7 to bardzo łatwe klinasz swetchbot3 przez administratora ferschen zun i klikasz xenomt2 musisz juz byc na postaci i poprostu wyszukuje ci i masz bota :)

na gg pisz jak jakis probielm

44066425

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...