Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udostępnianie internetu przez USB z komputera na telefon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was :) Ostatnimi czasy skończył mi się transfer na komórce a w okolicy nie ma otwartej sieci WiFi :/

Więc mam do was pytanie, jest możliwość udostępnienia internetu z komputera do telefonu za pomocą USB ?

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

A jaki masz telefon ? No ale jeśli piszesz w dziale androida to za pewne z androidem :/

Jest takie coś ale za chiny nie pamiętam nazwy...

PS: Na telefonach z Windows phone ta funkcja jest od razu nie trzeba się bawić, podłączamy kablem usb do telefonu i od razu mamy internet w telefonie :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

jest możliwość tylko trzeba sprawdzić czy telefon obsłuży, w sumie wystarczy czasem odpowiednie sterowniki, oprogramowanie i tylko skonfigurować połączenia w windows i telefonie

więcej informacji na forach z z androidem poświęconych danemu telefonami bo w każdym się ustawia indywidualnie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Galaxy Gio :)

Mam nadzieję że pomożecie :P

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

Opublikowano

Tak wyszukuje ale nie o to chodzi. Mi chodzi aby internet z komputera był w telefonie.

r718w5.png

Opublikowano

to sobie poszukaj więcej informacji i sterowników na forum android.com.pl , mi się nie chce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

robem nie ma sprawy poszukam, tylko jakbyś mnie chociaż nakierował. Bo nie wiem co mam dokładnie szukać :/

r718w5.png

Opublikowano

Pomoże ktoś czy nie :<?

r718w5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...