Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ibot 4.44 GG (FREE)!

miedz10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega chyba dopiero zaczął przygodę z botami.. Ibot niestety nie jest darmowy i kosztuje około 40zł na miesiąc, kolejnym nie darmowym botem jest Kbot który kosztuje około 20euro na stałe z funkcją gg, kolejny bot PBDO-Bot 25euro na stałe, no i BoxyBot darmowy na skrzynki

więc nie zakładaj niepotrzebnych tematów ;)

Opublikowano

Mi dziala i sie z tego ciesze i juz 27godzine i nie wylaczylo wiec

Mi dziala i sie z tego ciesze i juz 27godzine i nie wylaczylo wiec

Wylaczylem i wlaczylem i leci dalej ludzie nie rozumiem was u mnie dziala jak u was nie dziala to nie moj problem

kolega chyba dopiero zaczął przygodę z botami.. Ibot niestety nie jest darmowy i kosztuje około 40zł na miesiąc, kolejnym nie darmowym botem jest Kbot który kosztuje około 20euro na stałe z funkcją gg, kolejny bot PBDO-Bot 25euro na stałe, no i BoxyBot darmowy na skrzynki

Po co podajesz cennik botow wiem ile jaki kosztuje i nie nie zaczynam mi dziala wiec ogarnij sie -.- po 13-15 godzin dziennie wiec --..--
smiech.gif
Opublikowano

tak tak takie bajki to nie nam... wykupiłeś licke i szpanujesz wsród innych ... nie wychodzi ci to :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie nie :) Pewnie nie kupił licencji tylko ma darmową 24 godzinną i myśli że ma na zawsze ale po tych 24H zobaczy że jednak się mylił :D Zanim napiszesz jakiś temat , poczytaj trochę ;) A tak w ogóle to nie wkręcaj ludzi bo naprawdę to jest żałosne -,-

Pozdrawiam! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...