Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 13.

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czołem.

Mam pytanie co do Fify 13. Warto kupić pre order na originie?> Jakie to daję najważniejsze dodatki które zwykła Fifa 13 nie ma?

Jak by ktoś się pytał o cenę to 150zł.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

ja bym nie kupował, zaraz stanieje do 90zł, osobiście wybierałem między pre orderem sleeping dogs i fifą 13, wybrałem sleeping dogs ;)

fs_overall.png

Opublikowano

Preorder daje kilka złotych paczek w ultimate, gdy wyjdą jakieś dodatki to za nie nie płacisz. Rób jak wolisz, ja zamawiam pod koniec sierpnia :)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Ja wstrzymałem się z kupnem fify, poczekam do wydania demo aby zobaczyć czy się opłaca bo pes 13 wygląda bardzo dobrze i nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto.

@down

widać że nie grałeś w demówkę, nie chodzi mi o samą grafikę ale także posiada dobrą fizykę a w dodatku wszyscy sobie chwalą pes'a, ale nie mówię że jest lepsza od fify bo w tą drugą jeszcze nie grałem.

ps. o gustach się nie dyskutuje ^^

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

PES mam nadzieję że w tym roku będzie lepszy. Bo 12 to było DNO. Fife 13 napewno kupię.

A PES? Wątpie, pamiętam jak niedawno w Empiku 12stka kosztowała 300zł -.-

A i wie ktoś jak będzie z licencją Polskiej Ligi w Fifie 13?

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Grałem w PES 2013 Demo i kolejny raz PES mnie do siebie nie przekonał,a Fifa 13 teraz będzie możliwość treningów dryblingów strzałów itp.

zdecydowanie biore Fife 13 i tobie ją też polecę.

random.jpg

Opublikowano

Ja też bym kupił, ale skusiły mnie te "dodatki". Tak samo 24Paczki <3:D

To na samym starcie byś był pro elo ;P Plus posprzedawać graczy niepotrzebnych. Kasy starczyłoby do Fify 14 ;d

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Kilka dni po premierze cena się w ogóle nie zmieni. Ja kupię ten pre order. Dostajesz 24 paczki, w tylu paczkach na pewno trafi się drogocenna karta, sprzedajesz ją i jesteś ustawiony. :)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

ja sobie ściągne fife za darmo.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...