Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Postać na Imetin

SoftUser.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest dobra klasa na iMetin.

Prosze się wypowiadać.

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Ja gram zawsze wojownikiem body, bo jest on uniwersalny, ale jeżeli chcesz wbić szybciej lv polecam surę wp.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Mi się tam nie spieszy tylko zeby zarobic i wgl

softuser.jpg

I love Rock.

Opublikowano

Każda klasa jest dobra, to wszystko zależy od eq.

Pomyśl masz na Woju Mental pro eq z pro abs

a Sura BM ma eq +9 bez abs do expa powiedzmy,

no to wiadomo że woj wygra.

Mały opis według mnie

Wojownik Body- Jego + w pvp jest Aura Miecza i dość silne skile atakujące

Wojownik Mental- Ma silne ciało które daje obrony ale jak każdy wie obrona do pvp jest nie potrzebna:) Nadrabia Tym że ma bardzo silne skile atakujące.

Sura Wp- Ogólnie jest postacią do zdobywania doświadczenia ze względu na Czarowanie ostrze, Strach i Czarowaną Zbroje. Sura WP posiada również skile atakujące. Najkorzystniejszym siklem do pvp jest chyba Rozproszenie magi, chyba każdy wie do czego ono służy. Chodź postać jest pod Expa to w pvp też daje radę :)

Sura BM- Postać stworzona do PvP ze względu na skile ofensywne takie jak Duch i Ochronka. Do tego dość mocne skile atakujące np: Mroczna Sfera. Lecz na niektórych serwerach (nwm czy na Imetin) robią potki na magie wtedy sura Bm leży :/

Ninja Dager- Postać dość dobra do PvP, Zasadzka w plecy, dobry kryt i to już powalić przeciwnikia

Resztą postaci nie grałem więc się nie będę wypowiadał

Polecam Ci Sure BM chyba że są jakieś potki na magie to Ninja

To by było na tyle :P Za bardzo się rozpisałem :P

Pomogłem? Daj ,,Lubie To!"

Opublikowano

Każda klasa jest dobra, to wszystko zależy od eq.

Pomyśl masz na Woju Mental pro eq z pro abs

a Sura BM ma eq +9 bez abs do expa powiedzmy,

no to wiadomo że woj wygra.

Mały opis według mnie

Wojownik Body- Jego + w pvp jest Aura Miecza i dość silne skile atakujące

Wojownik Mental- Ma silne ciało które daje obrony ale jak każdy wie obrona do pvp jest nie potrzebna:) Nadrabia Tym że ma bardzo silne skile atakujące.

Sura Wp- Ogólnie jest postacią do zdobywania doświadczenia ze względu na Czarowanie ostrze, Strach i Czarowaną Zbroje. Sura WP posiada również skile atakujące. Najkorzystniejszym siklem do pvp jest chyba Rozproszenie magi, chyba każdy wie do czego ono służy. Chodź postać jest pod Expa to w pvp też daje radę :)

Sura BM- Postać stworzona do PvP ze względu na skile ofensywne takie jak Duch i Ochronka. Do tego dość mocne skile atakujące np: Mroczna Sfera. Lecz na niektórych serwerach (nwm czy na Imetin) robią potki na magie wtedy sura Bm leży :/

Ninja Dager- Postać dość dobra do PvP, Zasadzka w plecy, dobry kryt i to już powalić przeciwnikia

Resztą postaci nie grałem więc się nie będę wypowiadał

Polecam Ci Sure BM chyba że są jakieś potki na magie to Ninja

To by było na tyle :P Za bardzo się rozpisałem :P

bardzo przydatne wykorzystam to czekam na inne wypowiedzi

softuser.jpg

I love Rock.

Opublikowano

Moim zdaniem na iMetinie każda klasa jest dobra.Ja osobiście grałem wojownikiem body z dropkiem surą wp i bardzo dobrze mi się powodziło xD Wszystko zależy od tego jakie eq się ma.

Opublikowano

czekam na dalsze wypowiedzi

softuser.jpg

I love Rock.

Opublikowano

powiem tak ja gram surą wp i spisuję się bardzo dobrze jak i w expie na bossach to w pvp też jest pro :P Surą BM'em niestety się nie zagra bez najlepszego eq :( bo dużo abs'ów pod magię ;x mi walą po 1k z czymś a co do innych postaci ninje daggera polecam ci jeszcze na wojnach dużo się takich przydaje oraz szamana smoka :) mało kto ma tam abs na dzwony :D

Opublikowano

Szaman smok - bardzo dobry do pvp Duzo INTA trzeba wziasc i lecisz :)

Wojownik mental - z duchowego walnalem 6k bez eq;)

Ninja archer - Wbij 99 lv i luk boga , baaardzo dobry jest +20k bez kryta walisz ze skili'

Sura WP - Dobry do expa i pvp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...