Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra z m4a1

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jak strzelasz nie kucaj. Myślą, że jak się kuca to mniej jest rozrzutu, a jak kucasz to jesteś prostym celem.

2. Jak grasz FullAuto na dużą odległość nie kucaj i nie stój w miejscu.

3. Jeżeli grasz z tłumikiem to celuj poniżej głowy. (W szyję), a jeżeli bez tłumika to centralnie w głowe i kilka strzałów seriami, po 3-4 strzały.

Mam nadzieję, że pomogłem. Daj +. :P

Opublikowano

Ja tam lubię kucać. Przy spraydownie (full auto) polecam rzucić smoke przed siebie, kucnąć i strzelać na ślepo ;) Jeśli na daleko strzelasz, to z tłumikiem to przytrzymaj troche strzał na klacie/szyi i głowa wejdzie ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Tłumnik --> Napierdalaj full auto, masz jakis kawałek moich starych taktyk dd2

Stoisz od respa CT i patrzysz na długą, tzn jesteś za ścianką, słyszysz albo dostajesz info że wszyscy tam idą ---> SMOKE --> HE --> wpierdalasz się i rozkurwiasz.

Gala --> flash na tą skrzynkę, możesz go odbić od ściany, He jeśli masz a jeśli nie to tak czy siak się wpierdalasz.

B ---> a tu sam pomyśl, smoke i się wpierdalasz

full auto naturalnie

jebać steam.

Opublikowano

Strzelaj seriami Nie tak jak mówią ci wyrzej

no chyba że jesteś bardzo blisko przeciwnika.

nie kucaj lataj na boki do przodu i do tyłu sie nie opłaca jedynie jak strzelasz zatrzymaj się strzel serie lub 2 i lecisz znowu na bok i tak w kółko.

według mnie to najlepsza taktyka ale nie wiem czy zrozumiesz co chciałem ci przekazać :]

Opublikowano

Wiesz co , zalezy jak ci jest wygodnie , full auto nigdy nie stosuj po seriach.

Ja sam strzelam po 1 strzale seriami (nie strzelaj tak szybko jak z ak , bo rozrzut za duzy ) wszystko zalezy od treningu.

Czesto graj na DM i trenuj wszystkie propozycje , wybierz swoją najlepszą i nakurwiaj :D

@up

wyżej sie pisze ;d

Opublikowano

Wejdź na DM i graj z M4, ogarnij swoją własną technikę, dopasuj do siebie styl gry z tą bronią i naucz się używać full auto.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Jęśli chcesz walić heady same bez żadnych full auto itp to wchodzisz DM+ONLY HS i ćwiczysz kilka godzin dziennie aż skilla nabijesz moim zdaniem najlepsze rozwiązanie mało tracisz amunicji szybko zabijasz i się cieszysz że walisz tyle headów :D

Opublikowano

Dobra , dzięki :D

Wiedziałem wszystko oprócz tego by nie kucać i żeby trafiać w szyje dzięki :P

Każdy dostał po + :>

Opublikowano

Gdy jesteś dalej od przeciwnika, to strzelaj seriami, żeby zachował Ci się rozrzut i celność nie spadła, gdy przeciwnik jest bliżej, że nie mógłby Cię wymanewrować, strzelaj cały magazynek. Mi najlepiej gra się z tłumikiem, daje on też mniejszy celownik, więc łatwiej trafić. ;p

Opublikowano

Obsluag M4A1 jest dziecinnie prosta.

By strzelać na dalekie odległości zakładaj tłumnik gdy już widzisz przeciwnika które jest tam daleko od cb chodź na boki. Po chwili stan i strzel 2 razy i tak cały czas.

Możesz też oślepić wroga i wyjść ale zapewne schowa się.

Kolejna moja propozycja to rzuć SMOKE czyli granat dymny wrog cie nie widzi a ty zato widzisz wszystko. :D (zależy jak rzucisz czy pod siebie czy dalej)

Wpisz tutaj swój tekst.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...