Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forum - o czym? ;)

Wendzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcialbym zalozyc forum dla wszystkich ( chodzi mi tutaj o wiek, nie o userow z MPC ;_____; ) i tutaj pytanie: O CZYM? Może ogolnotematyczne? Badz o jakiejs grze/serii gry?

Sensowne wypowiedzi: LIKE.

x

Opublikowano

Jeżeli szukasz współ-administratora to pisz śmiało, też bym sobie coś załorzył :D

Myślę że ogólno tematyczne by było najlepsze, o grach, humorze, filmach itp...

Opublikowano

Ogólno tematyczne :) Gdybyś szukał moderatora jakiegoś działu to napisz.. Chętnie pomogę :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

ogolno tematyczne na platnym serwerze to moze cos z tego bedzie,

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Suavek, wypierdalaj "załorzyć" to możesz sobie czapkę na głowę.

Ok, zamykajcie - będzie to forum ogólnotematyczne.

x

Opublikowano

Takie na sile 'cos' probujesz zrobic. Nie wiesz co chcesz robic, to tego nie rob. Jestes przesiakniety checia wladzy.

Moderatorstwo juz przezywalem. Caly rok kontrolowalem forum o Metin2 na jednej z pierwszych stron o tej tematyce. Strona zostala sprzedana i przestalem na nia wchodzic, bo i tak juz byly bardziej popularne fora.

Ta, o samym Metinie juz byly popularne a ty chcesz robic ogolno tematyczne, ktorych jest od kija duzo ;x Ale trzymam kciuki, ze spelnisz swoja fantazje.

Peace.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Suavek, wypierdalaj "załorzyć" to możesz sobie czapkę na głowę.

Ok, zamykajcie - będzie to forum ogólnotematyczne.

Trudno nie wiesz co tracisz, miałbyś domenkę pl za free, ale jak nie to nara ;D

Opublikowano

@Pan Suavek

Rozpierdalasz system. Chcesz być administratorem, bo możesz go teraz szantażować domenką za free.

Ojeja. On nie wie co traci ! Zamiast pilnować forów idź zajrzeć do słownika. Lepiej wykorzystany czas.

@Top

Ja mało co widziałem forum ogólno-tematyczne, bo przesiadywałem tylko na kilku o tematyce gier mmo-rpg i mpc xD

Może i takie coś było ciekawe ale trzeba by było zrobić dobrą reklamę, żeby na forum nie przesiadywało dziennie max 10 osób.

Powodzenia ;)

469811415538581269916.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...