Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] PB important:Restriction:Service Communication Failure:PnkBstrA.exe

Erni304

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem, od pewnego czasu nie moge pograć na serwerach, ponieważ co wbije na wgl, byle jaki serwer to wyskakuje mi komunikat (niżej SS) i wywala mnie z gry.Wcześniej czegoś takiego nie było, zaczeło się to gdy stworzyłem nowe konto bo na poprzednim miałem źle wybrane klasy.Więc pomóżcie mi bo kurna nie moge pograć :"( a kocham tą grę (Wcześniej wchodziłem na serwy i nie było problemów)

http://www.iv.pl/ima...67351903916.jpg (lewy dolny róg - komunikat)

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

miałem to samo da się to naprawić wchodzi na mój komputer i na dysk c wyszukujesz PnkBstrA i we wszystkich folderach co znajdziesz ten plik klikasz prawym > właściwości uruchom jako administrator > zastosuj > ok. Zrób to samo z plikiem PnkBstrB mi to pomogło

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Uzywałeś jakiegokolwiek z czitów?

Ta próbowałem z aimem coś tam zdziałałem, ale gra słabo chodziła więc usunołem go.

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

tez tak mialem ale jakos samo sie naprawilo nic nie robilem i sie juz nie pojawia

Może pamiętasz coś, bo kurna ja już re instal zaje*anego punk bustera robiłem i nic :"((( co wejde na serwa 1 min pogram i jeb ! kick.

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

REF@

miałem to samo da się to naprawić wchodzi na mój komputer i na dysk c wyszukujesz PnkBstrA i we wszystkich folderach co znajdziesz ten plik klikasz prawym > właściwości uruchom jako administrator > zastosuj > ok. Zrób to samo z plikiem PnkBstrB mi to pomogło

Znalazło mi w "C:\WINDOWS\system32" PnkBstrA - próbuje uruchomić jako administrator, ale wyskakuje aby podać hasło ... da się je wgl. ustawić bo chyba przy formatowaniu nie podawałem hasła, może ustawić można ?

SW7AIKz.jpg

Opublikowano

Ehh co wy odwalacie wchodzisz tutaj http://punkbuster.com/ wybierasz z tabeli Battlefield p4f i pobierasz aktualizujesz punk bustera i działa ja tak w każdej grze z punk busterem robię i zawsze pomaga :)

No dobra, ściągnełem jakiś 'PBSetup v3.4' coś tam się zapdejtowało , po chwili wyskoczyła tabele i add game remove i takie tam to dałem add game bf p4f dodałem wziełem patch, czy tam update zapdejtowało się było sucesfull to zminimalizowałem tabele i włączyłem grę, nic nie pomogło dalej tto samo.

SW7AIKz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...