Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podmienić skórki

Krysian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałeś mieć skórke, lecz nie masz możliwościu zakupu ich? Zajrzyj do tego TuT'a a on ci pomoże zdobyć tzw. "Custom Skina" który zmieni twój wygląd, który będziesz tylko ty widział, ale zawsze będziesz miał satysfakcje.

Potrzebny będzie nam tylko jeden program, otóż:

Skin Installer Ultimate:

Oficjalna strona:

https://sites.google...ite/siuupdates/

I strona z której będziemy pobierać nasze skiny:

http://leaguecraft.com/skins

Więc wybieramy naszego skina, ja wybrałem skina do Gragas'a - Gragas z mafii recolor:

http://leaguecraft.c...gragas-v2.xhtml

Ściągamy go kilkając nr1

1346317543-U686386.png

pod każdym skinem są zamieszczane informacje:

2. Krótkie info od autora, warto przeczytać.

3. Wyświetlenia. Pobrania. Wynik/Ocena.

Więc gdy mamy ściągniętego skina zaczynamy:

1. Odpalamy nasze SIU, zapyta/sami będziemy musieli podać ścieżke do folderu z LoL'em

2. Czekamy aż nasz SIU się załaduje.

1346317827-U686386.png

-1, zmieniamy nasz folder docelowy LoL'a

-2, stan ładowania

3.Wchodzimy w zkładke ==Add New Skin==

1346319179-U686386.png

bierzemy Add Filles (1) i wybieramy naszego skina.

4.Kiedy wszystko będzie dobrze, pojawią się nam logi, nazywamy naszego skina po czym klikamy Add to DataBase (1)

1346319420-U686386.png

5.Pojawią nam się kroki, my wybieramy, zainstaluj teraz, zapisz, gotowe

1346319770-U686386.png

TERAZ MOGE SIĘ CIESZYĆ ŻE MÓJ GRAGAS JUŻ NIE RZUCA BECZKAMI skin_760px_6227_1.jpg

OTÓŻ RADZE KAŻDEGO SKINA SPRAWDZIĆ NA CUSTOMIE, SPRAWDZIĆ ANIMACJE ITD. CZY SKIN SIĘ NIE BUGUJE PRZEZ CO MAMY BUG SPLAT, ZAWSZE CZYTAJ KOMENTARZE POD SKINAMI, DA CI TO PEWNOŚĆ CZY SKIN JEST PRAWIDŁOWY.

KOMENTOWAĆ

Opublikowano

@up

Fajnie że się komuś przydał, tera kata będzie miała remaka umiejętności i poprawiony wygląd więc nie wiem czy wszystkich skinów nie poprawią, lecz skin fajny. Tylko żeby ktoś nie myślał że tylko są te 3 skiny^^.

Katarina_Render.pngKatarina_comic.jpg

Opublikowano

Ja sie kiedys z tym bawilem, zainstalowalem z 5 skinow i co chwila podczas gry wyskakiwal mi bug splat i musialem na nowo wlaczyc gre.

Opublikowano

Nie które skiny się bugują, więc gdy wybiera się skina na leaguecrafcie warto przeczytać komentarze, ocenę i ilość pobrań. Ja np. wgrałem kiedyś skina orianny to mi z gry wywalało gdy ulta używałem. Zaraz po zainstalowaniu radze zagrać gre niestandardową i spr. czy działa wszystko jest git. Obecnie korzystam tylko skinów do Katy, Singeda, Sivir i Urgota. Na stronie można też Fun skiny znaleźć np. ^^^ Malphite jak blue, Singed jako automat do coca-coli.

Komentować i dawać lajki xD.

Opublikowano

sam korzystam z tego , fajne ale tylko ty to widzisz, dla tych co nie maja skinow czy tam nie spodobaly sie podstawowe mozna zamienic

bardzo fajne , wczesniej o tym wiedzialem

­

Opublikowano

Działa i TuT bardazo ładnie napisany odkryłem to wcześniej lecz nie polecam ponieważ gra po jakimś czasiej sie psuje Bug Splat i trzeba repairowac lol'a :(

Opublikowano

Tak jak pisałem wyżej, każdego skina trzeba sprawdzić na botach bądź customie czy wszystkie skille działają i gra się nie zbuguje.

@EDIT

Proponuje ściągnąć najnowszego SIU gdyż ten nie jest najlepszy :/

Opublikowano

O ile wiem można tylko tak zrobić na azjatyckim bo jest strasznie łatwo, mają legalny program do tego, W NAJNOWSZYM SIU, nw czy ten link co podałem powiadomi was o aktualizacjach ale wiem że w SIU można wyciągać oryginalne skórki, lecz większość tych fajniejszych (nowe animacje, dźwięki itd) bugują się, a także można w nim samemu tworzyć skiny w 3d. Za 2-3 lajki zaktualizuje TuT'a,

dodam obrazki i dam najnowsze SIU ze skanem :D

@EDIT

AKTUALIZACJA, TUT NABRAŁ FORMĘ OBAZKOWĄ, ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musicie coś źle robić, albo ściągacie skina na pałe, nie czytacie komentarzy ani ratingu. Innego wyjścia nie ma, niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...