Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]bf play4free czy bfh

alemamfaze

bfh czy bfplay4free  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. bf p4free/bfh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie battlefield heroes, jeśli wolisz realistycznego battlefielda to napewno nie play4free. Słaby realizm słaba grafika, słaba fizyka i wszystko trzeba sobie kupić za prawdziwe pieniądze.

Polecam ci bad company 2, destrukcja otoczenia, realizm, fajna fizyka gry i wydasz 25 zł : ) bo tyle na allegro

A tak to bfh bo jest śmieszne i wszelkie bugi, niedociągnięcia da sie wybaczyć : D

graphic.png

Opublikowano

Ok zaprazam was na ts3 o to ip 91.205.75.231 ja mam nick Adrian12 poszukajcie mnie tam mój kanał nazywa się Battlefield Play4free jest ten kanał w pokoje prywatne numer 2 i tam jest napis battlefield play4free Zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A i nie trzeba wydawać kasy prawdziwej w battlefield Play4free wystarczy zdobyć credits.Je sie zdobywa w czasie rozgrywki tym wiecej zabijesz ludzi tym wiecej zdobedziesz credits Q!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...